Lounais-Häme Ypäjä

Ypäjäläinen Katja Karisukki voitti Laila ja Olavi -laulukilpailun naisten sarjan viime viikonloppuna

Ypäjäläinen Katja Karisukki voitti naisten yleissarjan. Vieressä miesten yleissarjan voittaja Raimo Kukkonen.

Ypäjäläinen Katja Karisukki menestyi Laila ja Olavi -laulukilpailussa Vääksyssä viime viikonloppuna. Kilpailussa kuultiin upeita tulkintoja Laila Kinnusen ja Olavi Virran tuotannosta.

Kilpailussa oli yleinen sarja ja seniorisarja. Myös miehet ja naiset oli jaoteltu omiin sarjoihinsa. Karisukki voitti naisten yleissarjan.

Laulukilpailun esikarsintoihin osallistui noin 250 laulajaa ympäri Suomea ja heinäkuun semifinaalissa Karjalohjalla osallistujia oli yhteensä 80. Finaaliin valittiin 33 laulajaa. Perjantaina kilpailtiin jännittävä finaalikarsinta, josta valittiin laulajat lauantain superfinaaliin.

Kilpailuperinne on alkanut vuonna 2004 Pauli Virran ja Onerva Aikion vetämänä. Mukana on ollut vuosien varrella tuomaroimassa musiikkialan ammattilaisia muun muassa toimittaja Jyrki Hämäläinen ja lisäksi useita iskelmäartisteja, tangokuninkaallisia sekä laulunopettajia.

Tämän vuoden tuomaristossa olivat Teuvo Oinas, J. Eskelinen, Tommi Tähtivirta, Tatsia-levy-yhtiön tuottaja Teuvo Nummela, sekä laulupedagogi ja tuomariston puheenjohtaja Martta Saksa.

Tuomaristo arvioi erityisesti esitysten musikaalisuutta, äänen puhtautta, rytmiikkaa, tulkintaa, esiintymistä ja kokonaisuutta. FL

Uusimmat

Näkoislehti

12.8.2020

Fingerpori

comic