Lounais-Häme

Ypäjäläislähtöinen Zennifer Hernandez keskeytti Temppareiden takia opintonsa – "Kokemuksena se oli kaiken arvoinen"

Zennifer Hernandez kehottaa tosi-tv-ohjelmaan haluavia miettimään, mahdollistaako elämäntilanne kuvauksiin lähtemisen. Hän jäi opinnoista liiaksi jälkeen.
Zennifer Hernandez uskoo, että hänen tosi-tv-uransa ei saa jatkoa. Vaikka opiskelut keskeytyvät, hän on tyytyväinen, että lähti mukaan Temptation Island -ohjelmaan. Kuva: Sami Teeri

Kotimaisista tosi-tv-ohjelmista kenties eniten polemiikkia on aiheuttanut Temptation Island Suomi.

Ypäjäläislähtöinen Zennifer Hernandez osallistui sinkkuna sarjan yhdeksännelle tuotantokaudelle, joka kuvattiin koronapandemian vuoksi Levillä loppuvuonna 2020.

– Kokemuksena se oli kaiken arvoinen, vaikka henkisesti oli tosi rankkaa.

Lue myös: Katsojia hätkähdytetään ja härnätään ruudun ääreen – Tutkijatohtori: ”Provokatiivisuuden hakeminen kuvaa tätä aikaa” (27.3.2022)

Tuntemattomien ihmisten kanssa oli raskasta olla vuorokauden ympäri. Vapaa-aikaa oli yllättävän paljon, mutta mökistä ei voinut poistua eikä ottaa yhteyttä ulkomaailmaan.

– Olen ollut aina tosi ujo ihminen, enkä viihdy huomion keskipisteenä.

Toisaalta se oli juuri syy, miksi hän haki ensin Love Island Suomeen ja sen peruunnuttua Temppareihin. Myös Hernandezin kaveri haki mukaan, mutta hän ei tullut valituksi.

– Kaveri sanoi, että Tempparit voisi tehdä minulle hyvää sosiaalisesti. Sainkin varmuutta ja opin avaamaan suutani.

Aiheesta aiemmin:  Ypäjältä tuttu Zennifer viettelee Levin hangilla – Temptation Island Suomi 2021 alkaa helmikuussa (FL 20.1.2021)

”Käyttäydyin nätisti”

Hän on hieman pettynyt, miten jaksot oli leikattu ja oleellisia kohtia jätetty pois. Julkisuus päästi hänet kuitenkin vähällä, sillä ruutuaikaa ei tullut kovin paljon.

– Käyttäydyin omasta mielestäni nätisti. Siksi ei ollut mitään yliampuvaa, mitä näyttää.

Hänet saatetaan yhä tunnistaa Temppareiden ”Jenniksi” valokuvauskeikoilla ja viihteellä. Rasite se ei ole, sillä Hernandez naurahtaa, etteivät porilaiset paljon puhele.

Hän muutti Ypäjältä Poriin opiskelemaan matkailualaa, mutta on keskeyttänyt opintonsa ja työskentelee nyt myymälävastaavana.

Hän on löytänyt parisuhteen ja on tyytyväinen elämäänsä ohjelman jälkeen. Hän kehottaa silti osallistujia harkitsemaan, onko elämäntilanne sopiva kuvauksiin osallistumiselle.

– Minulta jäi tenttejä ja kursseja tekemättä. Opintoja oli sen jälkeen hankala kuroa kiinni.

 Lue myös:  Tosi-tv leimasi humppilalaisen Mirva Vähä-Pietilän rahattomaksi – Forssalainen yrittäjäpari sai sarjasta sen, mitä halusi (27.3.2022)

 

Uusimmat

Fingerpori

comic