Lounais-Häme

Ypäjän liikekeskuksessa vielä tilaa alivuokralaiselle

Annantien liikekeskus on saanut uuden päävuokralaisen ja muita yrittäjiä Ypäjällä. Liikekeskuksessa toimii tällä hetkellä neljä yrittäjää. Pintaremontoidussa hallissa on kuitenkin vielä tilaa kahdelle tai kolmelle yrittäjälle.

Liikekeskuksen päävuokralainen, yrittäjä Ann-Marie Österback kertoo, että uusien yrittäjien vuokrasopimukset tehdään kaikkia osapuolia palvelevaksi ja myynti voidaan hoitaa yrittäjän puolesta, mikäli tällä itsellään ei ole mahdollisuutta olla paikalla aukioloaikoina. Edellytyksenä sopimukselle on kuitenkin se, että yrittäjällä on omat maksupäätteet ja vaihtokassa.

-Annantien liikekeskukseen voi rohkeasti tulla kokeilemaan myös pop up -tyyppistä yrittäjyyttä, vihjaa Österback.

Postin, Matkahuollon ja Schenkerin palvelujen saamiseksi takaisin Annantielle käydään edelleen neuvotteluja. Annantien aiemmat yrittäjät tarjosivat palveluja, mutta ne siirtyivät tammikuun lopussa Loimaalle.

Annantien liikekeskuksessa järjestetään kauppakeskuksen viralliset avajaiset tulevana lauantaina 24. helmikuuta. Liikekeskus on palvellut asiakkaita Österbackin johdolla kuitenkin jo helmikuun alusta alkaen.

Kello 10–16 järjestettävissä avajaisissa on monenlaista niin aikuisille kuin lapsille sekä tuote-esittelyjä.

Tällä hetkellä liikekeskuksessa toimivat yritykset Tmi Ann-Marie Österback/Laatu Ansku, Satun Fysioterapia- ja Liikuntapalvelut, Lehtisen lemmikit ja KR Viestintä.

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti