Lounais-Häme Ypäjä

Ypäjän Musiikkiteatterissa soi sittenkin – Hotamolla ja Kultakuume ja Paavo 1,5 esitetään elokuussa

"Myös yhdistyksen toiminnan jatkuvuuden kannalta esityksillä on suuri merkitys."
Jaakon (Joona Rosenberg, vas.), Martin (Harri Välimaa, oik.) ja adoptiopoika Paavon (Sampo Lepistö, kesk.) elämästä kertova Paavo 1,5 esitetään Ypäjän Musiikkiteatterin lavalla myös tänä kesänä. Kuva: Lassi Puhtimäki
Jaakon (Joona Rosenberg, vas.), Martin (Harri Välimaa, oik.) ja adoptiopoika Paavon (Sampo Lepistö, kesk.) elämästä kertova Paavo 1,5 esitetään Ypäjän Musiikkiteatterin lavalla myös tänä kesänä. Näytöksiä on luvassa elokuun loppuun. Kuva: Lassi Puhtimäki

Ypäjän Musiikkiteatteri ry joutui aiemmin perumaan kesälle 2020 aiotut Vuonna 85 -näytökset koronatilanteen takia. Musiikkiteatterilla on kuitenkin seurattu koronatilanteen etenemistä aktiivisesti ja nyt teatteriyhdistyksellä onkin ilouutisia kulttuurinnälkäisille: Ypäjän Musiikkiteatterissa esitetään elokuussa 2020 kaksi esitystä.

Ensimmäisenä ohjelmistossa on Hotamolla ja Kultakuume -niminen vierailuesitys, jota esitetään neljä kertaa. Kyseessä on lastenmusiikkiteatteriesitys, jonka tarinaan lapset pääsevät ihastumaan ja osallistumaan. Esiintyjinä Hotamolla ja Kultakuume -näytelmässä ovat Iiris ja Tuomo Salmela, jotka ovat esittäneet sitä jo vuodesta 2003.

Paavo 1,5 tekee paluun

Todellinen jymypaukku Ypäjän Musiikkiteatterin kesässä on kuitenkin viime vuodelta paluun tekevä Paavo 1,5, jota esitetään kahdeksan näytöksen verran. Paavo 1,5 esitettiin kesällä 2019 vain kuusi kertaa, mutta se todella hurmasi yleisönsä ja oli siksi luonteva valinta uudelleenlämmitettäväksi teatterin lavalle myös tänä vuonna. Pienen työryhmänsä ansiosta teos pystytään rakentamaan vallinneista olosuhteista huolimatta ketterästi.

– Teatteriyhdistyksen väki on innoissaan siitä, että pääsemme kuin pääsemmekin toteuttamaan itseämme tänäkin vuonna. Myös yhdistyksen toiminnan jatkuvuuden kannalta esityksillä on suuri merkitys, Ypäjän Musiikkiteatteri ry:n puheenjohtaja Milla Malin sanoo.

Esitysajat: Hotamolla ja Kultakuume: la 1.8. klo 14, su 2.8. klo 14, ma 3.8. klo 18, ti 4.8. klo 18. Paavo 1,5: pe 7.8. klo 19, su 9.8. klo 16, ke 12.8. klo 19, pe 14.8. klo 19, pe 21.8. klo 19, su 23.8. klo 16, pe 28.8. klo 19, la 29.8. klo 16.

Uusimmat

Näkoislehti

20.9.2020

Fingerpori

comic