Lounais-Häme

Ypäjän posti evakkoon Loimaalle

Ypäjän postin palvelupisteen toiminta loppui lennosta tammikuun lopussa ja on saman tien siirretty väliaikaisesti Loimaalle, Loimaan K-Citymarketin hoidettavaksi.

-Väliaikaisesti joudumme siirtämään Ypäjän postipalvelut Loimaalle, Loimaan Citymarkettiin. Neuvottelemme Ypäjällä uuden yrittäjäehdokkaan kanssa postipalveluiden jatkosta, sanoo Postin aluepäällikkö Timo Niittymäki.

-Tässä tuli mutka matkaan. Yhteistyökumppani, jonka kanssa olemme Ypäjällä toimineet, ei pystynyt jatkamaan postipalvelujen pitämistä.

Muutoksen nopeus yllätti ypäjäläiset ja myös Ypäjän kunnan. Ypäjän postia hoitanut yrittäjä Penina Peltonen totesi Facebookissa, että postin lakkautus perustui kannattamattomuuteen ja olemattomiin palkkioihin.

 

Ypäjän asiamiespostiin jo tulleet lähetykset siirrettiin keskiviikkona Loimaalle. Asiakkaille on tällä tietoa tulossa Loimaalta toinen viesti.

Loimaan Citymarketissa Aleksis Kiven kadulla posti toimii kaupan aukioloaikojen mukaisesti eli ma-pe klo 8–21, la klo 8–20 ja su klo 12–18.

Ypäjän postipalvelut ovat Niittymäen mukaan Loimaalla ainakin muutaman viikon, jotta uusi sopimus saadaan tehtyä ilman hosumista.

Playsson.net -yritys Annantiellä alkoi hoitaa Ypäjän kunnan asiamiespostia viime kesän lopulla. Tätä ennen posti sijaitsi Ypäjällä entisen Siwa-kaupan yhteydessä. Muu yritystoiminta jatkuu Annantiellä ja tällä tietoa myös Matkahuolto ja Schenker. FL

 

Uusimmat

Fingerpori

comic