Lounais-Häme Ypäjä

Ypäjän sivistysjohtajan tehtävät siirtyvät varhaiskasvatusjohtajalle – Rehtori ei ollut kiinnostunut pestistä

Ypäjän yhtenäiskoulun uusi rehtori ei ollut kiinnostunut sivistysjohtajan tehtävistä.

Ypäjän sivistysjohtajana toimii jatkossa varhaiskasvatusjohtaja Minna Nouko.

Turo Järvelä valittiin kesäkuussa Ypäjän Hevospitäjän yhtenäiskoulun rehtoriksi, ja virkaan oli mahdollisuus liittää sivistysjohtajan tehtävät, mikäli valittu viranhaltija niin haluaa. Järvelä on ilmoittanut, ettei ole kiinnostunut hoitamaan sivistysjohtajan tehtäviä rehtorin viranhoidon lisäksi.

Nouko on suostunut toimimaan varhaiskasvatusjohtajan viran ohella sivistysjohtajana sillä edellytyksellä, että yksi varhaiskasvatuksen opettajan virka muutetaan vastaavaksi varhaiskasvatuksen opettajan viraksi. Näin ollen varhaiskasvatuksen opettajan Anne-Mari Paloposken virka muutetaan vastaavaksi varhaiskasvatuksen opettajan viraksi, ja hänen toimenkuvaan kuuluu uutena tehtävänä Heporannan päiväkodin johtaminen.

Näin ollen Noukolle vapautuu aikaa hoitaa sivistysjohtajan tehtäviä.

Kunnanhallitus esittää valtuustolle, että rehtori-sivistysjohtajan virka muutetaan rehtorin viraksi, varhaiskasvatusjohtajan virka muutetaan varhaiskasvatusjohtaja-sivistysjohtajan viraksi ja yksi varhaiskasvatuksen opettajan virka muutetaan vastaavaksi varhaiskasvatuksen opettajan viraksi.

Nouko hoitaa jo tällä hetkellä myös sivistysjohtajan tehtäviä kunnanjohtajan viranhaltijapäätöksiä. Nouko toimii vs. sivistysjohtajana, kunnes valtuusto on tehnyt päätöksen uuden varhaiskasvatusjohtaja-sivistysjohtajan viran perustamisesta. FL

Uusimmat

Näkoislehti

22.9.2020

Fingerpori

comic