Lounais-Häme

Yritysasiamieheksi 26 hakijaa

Jokioisten yritysasiamiehen tehtävään jätti määräaikaan mennessä hakemuksensa 26 ihmistä. Pari viikkoa sitten päättynyt haku tuotti 11 hakemusta, mutta näiden joukosta Jokioinen ei löytänyt sopivaa profiilia.

-Haemme soveltuvan korkeakoulututkinnon omaavaa henkilöä, jolla on valmiita verkostoja yritysmaailmaan. Lisäksi hänen pitää hallita sosiaalinen media ja markkinointi, eli ihan helposta yhtälöstä ei ole kyse, Jokioisten kunnanjohtaja Jarmo Määttä toteaa.

Tarkemmin hakemuksia ei ole Jokioisilla vielä tutkittu, mutta pikaisen silmäyksen perusteella Määttä uskoo, että valinta tehdään 26 hakijan joukosta.

Ensin päätetään haastateltavat ja haastattelijat. Määttä toivoo, että valinta voitaisiin tehdä seuraavassa kunnanhallituksen kokouksessa 20. marraskuuta, mutta joka tapauksessa viimeistään joulukuun alussa, jolloin uusi yritysasiamies voisi aloittaa tehtävässään ensi vuoden alkupuolella.

Työ jakautuu Jokioisten (40 prosenttia), Ypäjän (40) ja Humppilan (20) kesken. Tehtävä on mallia 1+1 vuotta, mutta Määtän mukaan kyse on pidempiaikaisesta pestistä.

-Toimintamalli muuttuu myös Forssan yrityskehityksen uuden toimitusjohtajan aloittaessa vuodenvaihteessa. Jos profiilit Tammelan valittavan yrityskoordinaattorin kanssa täydentävät toisiaan, töitä voidaan varmasti jakaa. Työt eivät yritysasiamieheltä siis vuodessa lopu, mutta toimintamalli voi muuttua, Määttä kertoo. FL

Uusimmat

Fingerpori

comic