Lounais-Häme

Yritysasiamies pian töihin Jokioisille

 

Jokioisten kunnanhallitus valitsi määräaikaiseksi yritysasiamieheksi Suvi Liljeqvistin Pirkkalasta. Hän on koulutukseltaan hallintotieteen maisteri ja tradenomi (ylempi AMK). Kunta odottaa Liljeqvistiä toimeensa mahdollisimman nopeasti kahden viikon sisällä.

Valinta perustui hakemuksiin ja suoritettuihin haastatteluihin. Määräaikana Jokioisten yritysasiamieheksi haki 22 henkilöä, joista kuusi kutsuttiin haastatteluun.

Suvi Liljeqvist on toiminut aiemmin mm. Asikkalan kunnan vs. kehittämispäällikkönä ja sitä ennen Metso Powerilla ja Hämeen maakuntaliitossa ja Rautaruukilla.

Yritysasiamies vastaa aktiivisesta yhteydenpidosta kunnassa toimiviin yrityksiin ja markkinoi kunnan yritystontteja. Yritysasiamiehen on määrä luoda yrityskontakteja tavoitteenaan uusien yritysten saaminen kuntaan.

Toimeen sovelletaan neljän kuukauden koeaikaa. Toimen määräaikaisuus päättyy kahden vuoden kuluttua. Työsuhde on mahdollista jatkaa/vakinaistaa tulosten perusteella.

Ypäjän kunta ostaa yritysasiamiehen palvelunsa Jokioisilta tuntitaksalla. Tammelan kunta on vastaavasti palkkaamassa oman yrityskoordinaattorinsa. Naapurikunnat saattavat käyttää yritysasiamiestä ja yrityskoordinaattoria työparina kunnissa ristiin. Kunnat hyödyntävät myös Suomen Uusyrityskeskusten palveluita helpottaakseen uusien yritysten syntymistä ja kehittämistä. FL

 

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti