Lounais-Häme

Yrityskoordinaattoriksi 23 hakijaa Tammelassa, Jokioinen jatkaa hakua

Tammelan ja Jokioisten yrityskoordinaattorien tehtävät tulivat uudelleenhakuun lähes samaan aikaan, kun kummankin kunnan yrityskoordinaattorit siirtyivät muihin tehtäviin.

Tammelassa hakuaika päättyi maanantaina iltapäivällä. Yrityskoordinaattorin tehtävään tuli yhteensä 23 hakemusta, mikä yllätti positiivisesti kunnanjohtaja Kalle Larssonin.

-Hakijoiden taso on hyvä, Larsson kuvailee.

Hakemukset on toimitettu haastatteluryhmälle, johon kuuluvat Larssonin lisäksi kunnanhallituksen puheenjohtaja Simo Pärssinen, Tammelan yrittäjien puheenjohtaja Timo Nummela ja Hämeen yrittäjien puheenjohtaja Minna Nissilä.

Jokainen valitsee enintään neljä ehdokastaan haastateltavaksi. Kunnanjohtaja tekee valinnan haastateltavista kuultuaan haastatteluryhmän mielipiteet. Haastatteluun kutsutaan neljä hakijaa.

Larssonin mukaan haastatteluun kutsuttavat valitaan tällä viikolla. Haastattelut toteutetaan 2. marraskuuta ja valintapäätöksen kunnanjohtaja tekee välittömästi haastatteluiden jälkeen.

-Toiveissa on, että uusi yrityskoordinaattorimme aloittaa työnsä vuoden 2018 alussa, Larsson sanoo.

Yrityskoordinaattori valitaan toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Hän työskentelee elinvoima-asioissa yhteistyössä yrittäjien ja muiden sidosryhmien kanssa.

Jokioisten kunta hakee yritysasiamiestä vuoden määräaikaiseen tehtävään 1. joulukuuta alkaen tai sopimuksen mukaan. Hakuilmoituksen mukaan on mahdollista, että tointa jatketaan toinen vuosi.

Jokioisilla yritysasiamiehen pääasiallisena tehtävänä on kehittää kuntien elinkeinoelämää ja yritystoimintaa, antaa yritysneuvontaa sekä toimia yhteyshenkilönä kuntien ja yrittäjien välillä. Lisäksi tehtäviin sisältyy markkinointitehtäviä. Työ jakautuu Jokioisten kunnan (40 %), Ypäjän kunnan (40 %) ja Humppilan kunnan (20 %) kesken.

Yritysasiamiehen toimessa on 4 kuukauden koeaika. FL

Uusimmat

Fingerpori

comic