Lounais-Häme

Ystävänpäivä lähestyy, kortit postiin viimeistään 10. helmikuuta

Kuva: Lassi Puhtimäki
Kuva: Lassi Puhtimäki

Perjantaina 14. helmikuuta Suomessa juhlitaan ystävänpäivää. Se on toiseksi suurin korttisesonki joulun jälkeen. Ystävänpäiväkortit tulee jättää postiin tänä vuonna viimeistään 10. helmikuuta.

– Kortin lähettäminen vaatii hieman enemmän vaivannäköä kuin klikkaus sosiaalisessa mediassa. Ystävyys olisi kuitenkin hyvä nähdä arjen kiireiden yläpuolella ja asiana, josta huolehtimalla voidaan edistää kummankin osapuolen hyvinvointia. Hyvin pienellä vaivannäöllä voidaan saada aikaan iso ilo, kuvailee tuotepäällikkö Johanna Rouhe Postista.

Tämän vuoden ystävänpäivän postimerkeissä teemana on Ystävyyden värit. Ne on suunnitellut mainos- ja aikakauslehtikuvittaja Samuli Siirala. Värikkäissä merkeissä kuvataan ystävyyteen liittyviä yhteisiä hetkiä, riemuja ja muistoja vuosien varrelta. Ystävyyden värit -postimerkkivihkossa on 6 erilaista kotimaan ikimerkkiä.

Ystävänpäivän vietto vakiintui suomalaiseen kalenteriin 1980-luvun lopulla. Suomen Punainen Risti ja Posti kampanjoivat ystävyyden juhlan puolesta vuonna 1987. FL

Fingerpori

comic

Näkoislehti

30.3.2020

Uusimmat