Mielipiteet

Lyhyesti lukijoilta: Miksei Vesihelmeä peruskorjattu koronasulun aikana?!

Kuva: Lassi Puhtimäki
Kuva: Lassi Puhtimäki

Vesihelmi ja jäähalli (FL 19.2.). Jälleen Forssa myöhässä. Nämä korjaustarpeet ei varmasti ole tullut yllätyksenä, kuten kirjoituksissakin oli. Mutta esim Vesihelmi ollut nyt karkeasti 2 vuotta kiinni tässä, niin miksi ei voida silloin korjata. Nyt taas se menee kiinni, ja veikkaan, ettei sitä muutamassa päivässä saada auki. Eikö voisi joskus miettiä pidemmälle, kun se kuitenkin lainarahalla korjataan.

Politiikka

Jos Holjat ja ravit samana viikonloppuna, niin Holjat jää väliin. Pitää olla töissä ravien aikaan ja viel järjestää majoitusta.

Ei aikaa torille

Yliopisto-opiskelijat sopivat lyhyisiin sijaisuuksiin hyvin, mutta nyt on Forssan koulussa hyvinkin pitkissä sijaisuuksissa epäpäteviä ja osaamattomia sijaisia. Hyvin hämmästyttävää.

Tämäkö lapsiystävällinen Forssa?

Nimimerkille Hiekkaa kiitos (22.2.). Ei yhteiskunnan kuulu kaikkea korvata ja kyllä Suomessa on kunnallinen terveydenhoito olemassa.

NASTAT KENKIIN

Lämmin kiitos sinulle, joka palautit kadonneet avaimeni Citymarketin neuvontaan.

Avaimet

Mahtavaa, kun rajoitusten jälkeen saa kokea liikunnan iloa yhdessä, hyvällä porukalla. Riemastuttava meininki Datumilla;) kiitos Minna.

Mahtavaa

Lumen tulee mahtua jokaisen omalle tontille! Sitä ei saa kipata naapurin tai kaupungin tontille, tielle tai puistoalueelle.

PÖLVÄSTIEN TAPOJA

Aamulehden jakaja, millä oikeudella käännät autosi pitkälle pihallani? Siinä tallaantuu auraauton jättämä penkka, joka on yli 80v naisille jo liian raskasta, kun se voidaan välttää, huomioimalla, että peruutat ystäv. tai ajat tien päähän.

Digilehden lukijat

Valtuustossa oli ryhtiä, kun puheenvuorot jaettiin K.Romppaisen johtaessa puhetta. A.Syrjälä hallituksen puheenjohtajana tarvittaessa antoi lisätietoa päättäjille.

PULINAT POIS

Käräjäoikeus hylkäsi Talvivaaraan kohdistuneet vahingonkorvausvaateet (HS 18.1). Kaivoslakiin pitää ehdottomasti linkittää vaatimus tarkasta, asiantuntijatason monitoroinnista lupaprosesseissa. Poliitikkojen kompetenssi ei riitä, vaan tuottaa yli 100 neliökilometrin saastuneita maa-alueita (Talvivaara).

HÄPEÄ

Viranomaiset vakuuttavat, että rokotus suojaa vakavalta taudilta . Sen todistaa myös tilasto. Suurin osa sairaalahoitoon joutuneista, välillä jopa 90 % on rokottamattomia. Me muut sairaat saamme odottaa hoitoon pääsyä kuukaudesta toiseen.

LEIKKAUKSEEN

Cannonball-käräjillä nähdään, mihin on tultu. Jengiläiset röhnöttää tuoleissaan ja pelleilee tekokuorsauksella. Poliisit, jotka henkensä kaupalla ylläpitävät järjestystä, joutuvat selvittämään heille toimintaansa. Kummatko ovat syytettyjä?

Hyi hyi pahat poliisisedät

Yksinkertaista matematiikkaa, jos huoltoasemalla käy tankkaamassa tunnissa 50 autoa, paljonko latauspisteitä ja pihamaata tarvittaisiin vastaaviin sähköautoihin? Lisäksi pitkä latausaika. Tehtävä mahdoton.

Taitaa linjat sulaa

Onhan niitä uutisia mukava katsella TV: stä. Mutta joskus urheilu, jolle olen allerginen, häiritsee.

Parta-Äijä

Suomi on lilliputtivaltio aivan kuten Donetsk ja Luhansk.

Samassa veneessä

Ministeri Saarikolle: Jokainen tienattu lisäeuro pudottaa toimeentulotukea 100-prosenttisesti.

Kannattaa huomata

Suomi on sellainen maa, missä voi elää niin, että ei tarvitse koskaan tehdä työtä, jos ei halua.

Suomi

Turpeesta voitaisiin valmistaa dieseliä maamme tarpeeseen hamaan tulevaisuuteen.

Olisi kotimaista

Juttu eturauhasesta suuri 8:n palstan kuva FL 22.2. Kuva ei kerro mitään, täyttää sivun. Proffalla olisi varmaan ollut vaivaan liittyviä havainnekuvia palstojen täytteeksikin.

SAKSANPÄHKINÄ

Ei Suomi elä tuista ja verotuksesta vaan kannattavasta yritystoiminnasta ja työnteosta.

Hallitukselta unohtunut

Uusimmat

Fingerpori

comic