Mielipiteet

Lyhyet mielipiteet: "Miksi kaupunginvaltuutettu uhkailee Keskuskoulua isolla peruskorjausremontilla?"

Kuva: Lassi Puhtimäki

Te kaikki Naton vastustajat olette varmaan ensimmäisinä sitten etulinjassa vapaaehtoisesti Suomea puolustamassa.

Ehdottomasti Natoon

Hyvä nim en kannata, Suomen puolustusmenot ovat 5 miljardia, yksi F35 hävittäjä maksaa 73 miljoonaa, suomen jäsenmaksut Natoon olisivat 55-60 miljoonaa. Osa NATOn henkilökunnasta sijoittuisi Suomeen joka työllistäisi suomalaisia.

Pekka

Oliko taas ajateltu loppuun asti u 22 joukkueen taustahenkilöt hehkuttaa Forssan Lehdessä joukkuetta pelit ensin nyt poikia jännitti aivan sikana eivätkä päässeet omalle tasolle ollenkaan

sillälailla

T. Viitanen suora lainaus : tulevan hyvinvointialueen johtaja on vastuussa 170 000 kantahämäläisen sosiaali- ja terveyspalveluista. Ilmeisesti tuon takia on perusteltua maksaa johtajalle enemmän kuin pääministerille. Sairaanhoitaja on vastuussa ihmishengestä, elämästä.

Asiat tärkeysjärjestyksessä

Venäläisten hyökkäys sota Ukrainassa täysin käsittämätöntä. Vielä veljeskansa. Vuosi 2022 jää historiaan Venäjän sotana Ukrainassa.

KALEVI

Kysyn vain (9.4). Minulla hän ”jatkoi, korjasi peittoa”, toi vettä ja kysyi, ”onko hyvä olla”. Todellinen työ ja vastuu näytti jäävän työparina suomalaiselle sairaan hoitajalle. Sairaanhoitaja joutui tekemään kahden työt ja lisäksi valvomaan, työkaverinsa toimintaa.

Y2Y

Poliittista peliä (FL 9.4). Olen ”kääntänyt takkia”, muuttanut päätöksiä auton-, asunnon- ja työpaikan valinnassa ennen lopullista päätöstä. Pääasia että viimeinen päätös on paras mahdollinen.

ON HYVÄ OLLA

Poliittiset johtajamme ja kansalaiset hakevat turvaa Natosta – kuitenkin Naton jäseneksi hakeminen aiheuttaa turvallisuusuhan.

Dilemma

Välillä ihmettelen miksi ihmiset eivät ole niin rohkeita, että itsenäisesti etsisivät totuutta. Näin olisimme riippumattomia, emmekä enemmistön tai vähemmistön ’talutusnuorassa’. Lavastukset on jo suunniteltu etukäteen. Miksi totuutta peitellään ja pelätään?

Kestotilaaja

Eikö presidentti voisi olla aloitteellinen Nato-asiassa.

Odotellaan

Onkohan mulla menny jotain ohi eikö peruskoulu ole enään pakollinen nyt vois opettaja sekä rehtori patistaa lintsarit kouluun eli nämä joka Viikottaiset Poissa olijat.

veronmaksaja

Miksi kaupunginvaltuutettu uhkailee Keskuskoulua isolla peruskorjausremontilla? Onko sellainen kaupungin suunnitelmissa? Keskuskoulussa ei ole todettu sisäilmaongelmaa. Se on poikkeuksellista koulurakennuksissa. Siksi olen Keskuskoululla töissä, että se on terve. Kolme entistä koulutyöpaikkaani on joko purettu tai puretaan pian. Pientä pintaremonttia saa kyllä tehdä. Jos tulee iso remontti, vaihdan työpaikkaa.

Timo Kalervo Nukari

Mahtaakohan se joukkoaltistaminen, eli Teknellin tapa, ollakaan se oikea keino?

Kiinalaiset tietävät

Suomi nopeasti NATOON!! Jens Stoltenberg sanoo että Suomi saisi suojaa liittymisprosessin odotteluajaksi. Siis 26 muuta maata suojaisi Suomea. Ilman Natoa Suomea seuraisi Ukrainan kohtalo! Ruotsia ei kannata odottaa koska se voisi viedä syksyyn jopa loppuvuoteen asti.

Korven mummo

Prosenttikorotukset pois 1900 e tienaavilta ei veroja. Köyhyyden raja on 2000 euroa . Suomessa on köyhiå n.1.5 milj.vaikka poliitikot väittää muuta.tästä on pois metsänomistajat ja osakkeenomistajat.

Järki käteen päättäjät

Minä ainakin muistan valtuutetut, jotka ajattelivat koko kaupungin lapsia eikä vain yhden äänekkään alueen.

Todellista lapsiystävällisyyttä

Kotimaista dieseliä turpeesta.

Turve uusiutuu

Suomalaisten viranomaisten avuttomuutta osoittaa, että venäläiset saavat kiihtyvästi ostaa Suomesta kiinteistöjä, esimerkiksi kesämökkejä. Niiden alueet käyvät helposti helikoptereiden maahanlaskupaikoiksi, kunhan vain on hallussa moottorisaha. Kaikista kiinteistöistä voidaan suorittaa tietoliikennehäirintää.

Siniset silmät

Saas nähdä suljetaanko nyt Vesihelmi ja jäähalli, niinkuin uhattiin jos Talsoilan koulua ei suljeta.

Tuskinpa vain

Onko koulun vesimaksu maksamatta,vai miksei juomavettä ole saatavissa. Jos jonkun syyn vuoksi pitää saada jotain sokeripitoista, niin voihan ottaa kotoa mukaan. Taitaa maanantain mielipideosastolla kirjoitteleva olla itsekin näitä poispilattuja pikku mussukoita.

ei tarvi päivällä kaupassa käydä

Tuomiojasta on tullut demarien Väyrynen.

Samat aatokset

Tammelan kirkossa su 10.4. niin taitavat nuoret muusikot ja upeat soitot että wau! Kiitos!

Tulen toistekin

Pöyristyttävää miten ylin virkamiesjohto ja muutamat valtuutetut yrittivät pelottelulla ja uhkailulla vaikuttaa Talsoilan kouluäänestykseen, mutta onneksi enemmistö valtuutetuista eivät taipuneet painostuksen alla, vaan olivat koulun oppilaiden ja heidän perheidensä sekä opettajien puolella.

Iso kiitos teille

Kylläpä osui Boomeri naulan kantaan!

Asiat hyvin eriteltyinä!

Uusimmat

Fingerpori

comic