Mielipiteet

Aika ajatella eläkeaikaa

Sodan jälkeen syntyneet suuret ikäluokat alkavat lähestyä eläkeikää. Nykyiset päättäjät, ajatelkaa edes itseänne. Nykyään teillä on ajokortti, joten kauppareissu sujuu ilman ongelmia. Me nykyiset eläkeläiset uskoimme, että jos ostamme asunnon kaupungin keskuksesta, me voimme elää ilman suurempaa ongelmaa, sillä onhan kaupat lähellä sekä muutkin elämiseen tarvitsevat paikat. Kauppias kertoi, ettei kannata pitää kauppaa auki, koska se ei kannata,

Me nykyiset eläkeläiset emme ostoksilla pysty pitämään liikettä pystyssä, kyllä siihen tarvitaan niiden suurien ikäluokkien apua. Eikä siihen tarvitsisi muuta kuin että tekin hakisitte ruokaostokset tästä kaupungin keskuksesta. Täällä on autoille hyvät parkkipaikat, ja parkkipaikalta on kauppaan lyhyt matka ja kauppa pystyy kilpailemaan hinnalla ja laadulla.

Uskoisin, että teidän avulla me pystyisimme pitämään kaupungin keskustassa edes yhden kaupan, että teilläkin olisi kaupassa käytiin mahdollisuus silloin, kun tekin joudutte vaihtamaan auton rollaattoriin.

Toinen mahdollinen tapa saattaisi olla se, että otettaisiin Saksasta mallia ja keskusliikkeet perustaisivat näihin tiloihin halpakaupan, jossa myytäisiin punalapulla olevia tuotteita.

Forssa on saanut lapsiystävällisen kaupungin maineen. Saattaisi olla, että näin saataisiin vielä eläkeystävällisen kaupungin maine.

Uusimmat

Fingerpori

comic