Mielipiteet

Ajanvaraus hyppyyttää senioreita

Kävin vanhassa kotikaupungissani eli Hesassa terveystalolla. Suomen ehkä tunnetuin kiropraktikko otti vastaan etuajassa. Klappini on ollut H-linnan leikkauksen jälkeen pois pelistä kaksi vuotta. Apua oli siis saatava jostakin, ettei Ojalanmäkeen tarvitse mennä puolijalkaisena. PP tutki ja katseli kuvia. Lääkärietiikan takia hän ei sanonut, onko leikkauksessa tapahtunut joku moka. Antoi vaan uuden lähettiin magneettiin.

Kotona alkoi ajanvarausrumba puhelimella. ”Mikäli haluat antaa viestin, valitse 1”. Mikäli haluat takaisinsoittoajan valitse 2. Mikäli haluat kertoa syyn niin…

Kumpaakaan en ehtinyt painaa tai löytänyt numeroa, mutta kerroin syyn.

Soitto sairaalasta tulikin, että en ehtinyt kissaa sanoa.

Tulihan siinä muutamankin kerran soiteltua sairaalan ja terveyskeskuksen väliä magneettikuvausaikaa varatakseni. Ainoa ongelma oli, että lähete tuli yksityisvastaanotolta ja kuvaus maksaa maltaita. Ensin tässä tapauksessa pitää varata aika omalta lääkäriltä ja jos hän antaa lähetteen, niin eläkkeestä jää vähän tähteeksi.

Pakko kuitenkin antaa suurkiitos ajanvarausvirkailijoille. He tekevät pyyteetöntä työtään erittäin ystävällisesti ja vastaavat nopeasti. Toisin on Helsingissä. Ensin otat numerolapun ja odotat. Kun luukkukutsu käy, niin takaa näkyy syvästi työhönsä kyllästynyt virkailija. Tiuskii ja ähkii.

Pitäisiköhän heitä kutsua meille Forssaan opettelemaan käytöstapoja?

Toivottavasti oma lääkäri antaa minulle lähetteen magneettiin, jossa moka todetaan.

Olisi taas kiva mennä terveellä kaviolla kahville Kulkuriin.

Asiasanat

Uusimmat

Fingerpori

comic