Mielipiteet

Antakaa ikäihmisten laulaa – Antakaa mahdollisuus pienemmissä ryhmissä käydä harrastuksissa

Varttuneilla karaokelaulajilla on ikävä harrastuksensa pariin. Kuva: TA terho aalto
Varttuneilla karaokelaulajilla on ikävä harrastuksensa pariin. Kuva: TA terho aalto

Ikäihmiset saavat sentään kävellä ulkona ryhmissä turvavälit säilyttäen. Mutta melkein kaikki muu onkin sitten jo kielletty.

Eniten olen saanut terveisiä karaoken loppumisesta ja toiseksi eniten kuntosalin kiinni olosta. Karaokelaulajat ovat tottuneet olemaan rakkaan harrastuksensa parissa entisessä ravintola Sävelessä. Sekin on viime aikoina ollut suljettuna. Kysyjän ja minun mielestä siellä voisi hyvin jatkaa harrastusta pienissä ryhmissä ja turvavälit olisi helppo järjestää. Lisäksi talon alakerrassa on tyhjänä suuri tila, jota myös Forssan Musiikkisaliksi on kutsuttu. Sinnekin mahtuisi paljon ihmisiä vaikka istuimien väli olisi 3 metriä.

Sama koskee Heikanrinteen kuntosalia. Siellä on ohjeen mukaan kuntoilutilaa kuudelle ihmiselle, jos sinne menisi vain 5 ihmistä, niin pysyttäisiin varmasti annetun ohjeen puitteissa.

Vetoan tässä kyseessä olevista asioista päättäjiin. Antakaa ainakin harrastamaan pystyville mahdollisuus pienemmissä ryhmissä käydä harrastuksissaan. Oma lehmäni on myös ojassa siinä mielessä, että tykkäisimme puolisoni kanssa käydä em. harrastuksissa.

Jäljelle jää kysymys: mitä sitteten tehdään, jos psyykkiset sairaudet ja alkon käyttö lisääntyy liiallisen istumisen takia?

Uusimmat

Fingerpori

comic