Mielipiteet

Bluffillako politiikka toimii?

Sanonta: Joka toiselle kuoppaa kaivaa se itse siihen lankeaa! Vaikka mitä tahansa parannusta me kansalaiset yritetään saada aikaiseksi niin ne torpataan päättäjien toimesta.

Samoin myös eduskunnan ja/tai hallituksen kaavailemat esitysehdotukset kaatuvat opposition ja/kuin hallituksenkin toimesta..Poliittisia ansoja on siellä ja täällä joihin aina jokaikisenä edukuntakautena joku poliitikko astuu ansaan, mutta ei loukkaannu fyysisesti,mutta henkisesti kylläkin.

Poissaolotilastot sen kertovat, kuin tyhjillä tuoleillakin on hintana, kuten tyhjä kallis käyttämätön varastopaikka tuottavien töiden valmiilla varastopaikoilla! Ja sen tuolin on äänestäjät maksaneet saatuihin lupauksiin vedoten.

Nykyinen pääministerikin lupaili lupailemisen ilosta 100 euroa lisää vähävaraisille eläkeläisille,mutta nyt meneekin jo 30 euron ja satutarinoiden puolella.

Tuleva uusi vuodenvaihdekin näyttää,että onko viimeinen korotuslupaus totta vai tarua vai pokeripelin kaltainen ”bluffi”? Bluffikädessä saattaa olla vain viisi tyhjää kuvakorttia jotka on otettu ”valehtelijoiden klubin” korttipakasta ja joissa lukee,että tämäkään arpa ei voita? 

Opetus vanhasta tarinasta: Hiiriräätäli neuloi kissalle takkia, mutta tuli liian pieni,sitten neuloi siitä liivin mutta taas tuli pieni,siitä liivistä räätäli neuloi kravatin mutta taas meni pieleen ja lopuksi räätäli yritti neuloa ”mirrirusettia” mutta tuli ”susi”! Tätä sanotaan tuottamattomaksi totteumattomaksiu työksi!.

Näinkö käy myös jokavuotisille nykyiselle ja menneille hallituksien lupauksille?. Pukukangas meni hukkaan, kuten nykyäänkin varat kohdistetaan muihin tuottamattomien töiden kohteisiin.

Huoltovarmuuskeskuksen tärkeä öljytankkerikin Masteran on myyty keväällä ruotsalaisomistukseen, joka taas tietää mahdollisesti lisää työttömyyttä merimiestemme keskuudessa!  Onko kaiken takana nainen, joka oli ex-ministerinä Suomen hallituksessa ja joka siirtyi ruotsalisomisteisen SEB-pankin hallitukseen viime maaliskuussa? Muistuttaako tunnettua satua nimeltään: Punahilkkaa, joka astuu sudenkuopan ansaan?

Uusimmat

Fingerpori

comic