Mielipiteet

Digikäyntikortti Forssan seudulle

Lauantaina 19.5 oli taas Forssaa parhaimmillaan. Oli kukkamarkkinoita konsertteja ja rompetoria ja varmaan muutakin, mutta ei voi tietää kaikkea.

Eikä kaikki tiennyt nytkään näistä tapahtumista ja eräs tuttava meni toiseen paikkakuntaan asioimaan ja sanoi, että olisi varmaan tullut Forssaan jos olisi tiennyt.

Me kärsimme muuttotappiosta ja verotulojen puutteesta. Homma ei voi olla siitä kiinni, että meillä ei olisi täällä tarpeeksi palveluja ja tapahtumia, jotta täällä on mukava asua ja asioida. Ongelma on siinä, että niistä ei tiedetä, edes paikalliset eivät aina tiedä mitä kaikkea on tarjolla.

Kun Somerolla joku miettii, meneekö Saloon vai Forssaan lauantaipäivänä tuhlaamaan rahojaan, niin tuo markkinointi on todella ratkaisevassa asemassa.

Meillä pitäisi olla digikäyntikortti kaikkien vapaasti käytössä ja mielellään vielä joku sitä pitämässä ajan tasalla. Tuo henkilö jos joku tienaisi palkkansa monin kerroin takaisin.

Pitäisi olla yksi nettilinkki, mistä löydät kaikki yritykset ja kunnalliset palvelut ja tapahtuman järjestäjät. Palvelu toisi kaikille isommat hartiat.

Ei kymmenien kilometrien päästä ajeta Forssaan pelkästään vesihelmeen, mutta kynnys lähteä tänne pienenee oleellisesti jos tietää, että samalla reissulla voisi käydä ajelemassa kartingia, lentää kaupungin yllä, katsella raveja, tai maarata-ajoa, nauttia lukuisista ravintoloista, käydä elokuvissa, jäähallissa, keilaamassa, lähes mitä tahansa.

Mitä täältä puuttuu? Ei puutu muuta kun näiden palvelujen laittaminen yksiin kansiin, jotta niitä on helpompi jakaa suuren yleisön tietoon ympäri Suomen.

Jos jaat loimaalaisella tai hämeenlinnalaisella face-seinällä vain oman tapahtumasi mainoksen, voit saada jonkun paikalle, jos jaat siinä samalla kaiken muun tarjonnan seudulta, mahdollisuutesi nousee varmasti.

Toimiva käyntikortti luo työpaikkoja ja tuo uusia asukkaita ja lisää verotuloja. Olisiko aika se jo tehdä?

Tero Ahtola

Forssa


Uusimmat

Fingerpori

comic