Mielipiteet

EI pelottelulle!

Seuraavissa vaaleissa kansalle tärkeitä asioita ovat Suomen terveydenhuollon tulevaisuus, sosiaaliturva, koulutus, eriarvoisuuden kasvu, työllisyys, julkisen sektorin asema ja tehtävät, yksityistäminen, verotus ja talouspolitiikka. Jos puolue pitää ainoana tärkeänä asiana maahanmuuttoa, se on joko yhden asian puolue eikä asiantuntemus riitä muuhun tai se yrittää maahanmuuttopelottelulla peittää tai hämärtää muuta poliittista sanomaansa. Todellisiin ongelmiin ei ole koskaan yksinkertaisia ratkaisuja.

Jos puoluetta valitessasi huomaat puolueen keskittyvän maahanmuuttoon, kysy näistä edellä mainitsemistani asioista ja VAADI selkeät vastaukset ja selkeä linja. Mm. ruotsidemokraatit paljastuivat siinä vaiheessa, kun ainoastaan paikallinen kokoomuspuolue olisi sopiva hallituskumppani. Kertoo aika paljon puolueen linjasta! Työväen ja vähäosaisten ”asialla”?

Maahanmuutto on meille ongelma, koska väestömme vanhenee hurjaa vauhtia ja kansamme kutistuu. Tarvitsemme maahanmuuttoa – ja kipeästi tarvitsemmekin! Hallitsematon maahanmuutto ei ole ratkaisu. Rajojen sulkeminenkaan ei ole ratkaisu, koska maahanmuuton sosiaaliset syyt – köyhyys – jäävät hoitamatta. Mutta kaiken voi tehdä fiksustikin. Pelottelu ja mustamaalaaminen ei ole fiksuutta. Älä anna harhauttaa itseäsi! Pelotellut ihmiset tekevät huonoja ratkaisuja eivätkä näe vaihtoehtoja. Pelkääjät on myös helppo manipuloida luopumaan omasta ajattelustaan ja uskomaan melkein mitä tahansa. Tämä jos mikä uhkaa demokraattista yhteiskuntaa eikä sillä ole mitään tekemistä isänmaanrakkauden kanssa!

James

Asiasanat

Uusimmat

Fingerpori

comic