Mielipiteet

Ei saatu Forssaan musiikkisalia

Teimme kolmeen mieheen Urheilutalossa pidetyn Dannyn konsertin jälkeen parannusehdotuksen Urheilutalon saapumisteiden ja poistumisteiden parantamisesta. Ei tietääkseni ole vielä remontoitu. Isoa liikuntasalia ei rakenneta uuteen monitoimikylään. Pieni liikuntasali on piirroksessa mukana, ja näyttämökin on. Yleisötilat, istuimet, tulo- ja poistumistiet sekä narikkatilat puuttuvat.

Että se siitä kulttuuriystävällisyydestä sitten. Menköön kulttuuri-ihmiset Hämeenlinnaan ja Tampereelle nauttimaan musiikista ja teattereista. Turussakin kulttuuria on tarjolla, mutta laivareissut eivät ole mistään kotoisin. Laivalla joku huipputanssiorkesteri on vetonaulana parin tunnin setillään. Muu aika siellä on kuljeskelua, bingoa ja kaupasta ostettujen juomien nautiskelua.

Ei ne laivareissut ilmaisia ole, vaikka parilla kympillä pääsee, eikä tanssin takia ainakaan kannata mennä. Tuntuu, että vauhdilla puolitahallaan toisia päin tanssijat ja käden alta kävelijät ovat hyvää vauhtia lisääntymässä. Parempia ovat oman kylän torstaitanssit.

Ihan toista olisi hyvästä musiikista, esimerkiksi vanhasta tanssimusiikista tykkäävien ikääntyvien ihmisten mennä paikalliseen hyvään musiikki- konserttisaliin pariksi tunniksi nauttimaan tykkäämästään musiikista.

Viikossa on monta iltaa ja kuukaudessa vielä enemmän, joten järjestelymahdollisuuksia riittää. Nuorisolle oma musansa, tanssimusiikille, kuoromusiikille, jatsille, oopperoille ja soitinmusiikille omat esiintymiset kohtuullisin hinnoin. Karaokea ja -kilpailuja olisi hyvä katsella ja kuunnella kunnollisissa istuimissa ja hyvin ilmastoidussa salissa hyvästä äänentoistosta nauttien. Pääsylipun hinta olisi vain pieni murto-osa laivareissun hinnasta, eikä tarvitsisi matkoilla bussissa istua.

Korona-aika on pian ohi, joten suunnittelun voi jo aloittaa.

Uusimmat

Fingerpori

comic