Mielipiteet

Ei yksin leivästä

Vaalien läheisyys kasvattaa taas intoa kehua, mitä kaikkea materiaalista hyvää tietyn puolueen ehdokkaan valinnalla saa. Tärkein kysymys kevään eduskunta- ja EU-vaaleissa on kuitenkin maamme väestökehitys.

Millaisessa yhteiskunnassa haluamme lastemme ja heidän jälkeläistensä elävän? Jos jatkamme YK:n, Merkelin, EU:n ja Sorosin avointen ovien, pakollisen taakanjaon ja GCM/GCR-sopimusten linjalla, hävitämme tieten tahtoen oman vanhan kulttuurimme kuten Ruotsi. Naapurimme parlamentti teki 1975 päätöksen ryhtyä monikulttuuriseksi ja on laskettu, että ruotsalaiset jäävät vuosisadan puolivälissä vähemmistöksi omassa maassaan.

Oma hallituksemme ja presidentti taipuivat käytännössä samaan, kun päästivät muslimimiesten rynnäkön maahamme 2015, eivätkä ole sittemmin aloittaneet rajavalvontaa. EU on sanonut aikovansa tehdä jotain ulkorajojen valvonnalle 2027 (welt.de 20.2.)!

Jyrki Jokinen on huomannut, että tämän lehden Lyhyissä on usein EU:n ja islamin vastaisia viestejä (24.2.). Voisiko olla, että osa kansasta tietää jo, mitä islamin tulo merkitsee ja haluaisi lopettaa muslimien houkuttelemisen sosiaaliturvamme piiriin?

Meneillään on ennennäkemätön arvomaailmojen yhteentörmäys, johon vain harvat päättäjämme ovat puuttuneet. Islam on radikaali ideologia, joka pyrkii ylivaltaan kaikkialla. Islamin nopea kasvu johtuu korkeasta syntyvyydestä, johon päästään naisten alistamisella ja ohjaamalla tytöt varhain avioliittoon ”kunnian” säilyttämiseksi.

Seitsemän presidenttiehdokastamme kahdeksasta piti burkaa sopivana naisten oikeuksien eturintamamaassa! Sananvapaus oli ennen islamin tuloa länsimaiden tärkein saavutus ja arvo. Nyt lähes koko Euroopassa noudatetaan islamin jumalanpilkkalakia, koska ”uskonnolliset tunteet ovat tärkeämpiä kuin totuus” (EIT).

Muslimien omien lähteiden mukaan heidän idolinsa Muhammed elätti itsensä ryöstämällä ja tappamalla vuodesta 624 kuolemaansa vuoteen 632 asti (Hamed Abdel-Samad, Der islamische Faschismus, 2015), mutta tämän herran edesottamuksista puhuttaessa on oltava kieli keskellä suuta. Onko kriisissä ainoastaan länsimainen demokratia (A-studio 14.2.) vai koko ”länsimainen sivilisaatio” (What Is Killing Western Civilization? Youtube 2018)?

EU on ensi kaudella todennäköisesti siirtymässä eliittinsä vaatimiin enemmistöpäätöksiin ”vahvemman EU:n luomiseksi”. Suuret voimat vaativat Eurooppaa ottamaan vastaan muslimi- ja muiden kehitysmaiden liikaväestöä. Nykyisillä päättäjillä meidät huudetaan maailmalla hiljaiseksi kuten arvostamani Douglas Murray pakolaiskeskustelussa (Doha Debate 1 The Global Refugee Crisis 2019).

Hän ehti kuitenkin todeta tärkeimmän: Pakolaiset on hoidettava kriisin lähialueilla. Lisäksi hän esitti kysymyksen: Kuinka monta pakolaista upporikas Qatar on ottanut ja kuinka moni on saanut maan kansalaisuuden? Oikea vastaus olisi ollut sama kuin islamin synnyinmaassa Saudi-Arabiassa – ei yhtään.

Timo HelinForssa

Uusimmat

Näkoislehti

18.9.2020

Fingerpori

comic