Mielipiteet

Elämää ja terveydenhoitoa – Kiitos Kanta-Hämeen keskussairaalan ihana henkilökunta!

Kuva: Seppo Pessinen
Kuva: Seppo Pessinen

Vuosikymmeniä sitten kirurgi Vänttinen pelasti henkeni. Voin todeta: hyvä on Pohjanmaan pojan Vorssas olla! Syksyllä kirurgi Pere asensi uudet polvet, kyllä tuli hyvät!

Fysioterapeutin neuvoja aion noudattaa. Kysyin häneltä, nytkö voin aloittaa maratonia varten treenit. Hän sanoi, ettei juoksua suositella, koska siinä kohdistuu iskuja polviin, mutta Finlandia-hiihtokin on hiihdetty tekonivelillä.

Hoitajista, joilla on ”lehmän” hermot. Meitä oli Kanta-Hämeen keskussairaalassa neljä potilasta huoneessa, joillakin kovat kivut, kun oli kylkiluita poikki, mutta me parannettiin maailmaa ja vinoiltiin hoitajille. Oli siinä heillä kestämistä kuunnella meitä, mutta olivat ymmärtäväisiä meitä kohtaan. Myös jatkohoidon aikana Vorssan sairaalassa tuli mieleen, kyllä tämä aina kotiolot voittaa. Kiitos ihana henkilökunta!

Eikä tässä vielä kaikki. Nyt omalääkärini Virpi Toivio poisti kivut olkapäästäni, mikä sitä liikuttaessani oli kuin 220 volttia olisi iskenyt käteen. Olen pari kertaa saanut iskun, kun olen pystyteräleikkurilla katkaissut johdon. Kyllä se reippaasti ehtii säväyttää, ennen kuin sulake hajoaa, joten voin hyvin verrata kipuja keskenään.

Kiitollisena

Uusimmat

Fingerpori

comic