Mielipiteet

Mielipide: Meidän kaikkien tulisi elää niin että nauttisimme elämästämme

Kuvituskuva.

Meidän kaikkien tulisi elää niin että nauttisimme elämästämme. Ehkä me nautimmekin, olemmehan maailman onnellisin kansa.

Mutta kun katsomme ympärillemme, näemme paljon onnettomia ihmisiä. Yksinäisiä, vailla elämäntarkoitusta ja päämäärättä kulkevia ihmisiä, osan eläessä köyhyysrajan alapuolella.

Onneksi ainakin osa heistä löytää tiensä leipäjonojen jatkeena. Töitä ja mielekästä tekemistä ei riitä kaikille, tai tietyille töille ei riitä tekijöitä. Elämme suurten muutosten keskellä, halusimmepa sitä tai emme.

Onneksi olemme hiljalleen löytämässä toisemme, palaten aikaan jolloin autoimme pyyteettömästi toisiamme. Aikaan jolloin emme tuhlanneet luonnonvaroja. Aikaan jolloin koko kylä kasvatti lapset. Aikaan jolloin lapset niinkuin aikuisetkin kävivät toistensa luona kylässä ja elettiin niinkuin ihmiset. Aikaan jolloin puhelin oli ihmisten kotona ja jos siihen ei kukaan vastannut, soitettiin uudestaan.

Mutta miten me kulutimme aikamme ennen älypuhelinta, tietokonetta, tiskikonetta, pesukonetta ja muita härpäkkeitä? Silloin taisimme kohdata toisemme. Toivon että se kohtaamisen aika tulisi pian uudestaan, sillä me tarvitsemme toisiamme!

Uusimmat

Fingerpori

comic