Mielipiteet

En ole katkera, mutta kuitenkin… Suurin harmitus on se, että äänestysprosentti jäi niin alhaiseksi koko maassa

Valtuustosaliin pääsivät ehdokkaista vain harvat. Kuva: Henna Mäntymaa
Valtuustosaliin pääsivät ehdokkaista vain harvat. Kuva: Henna Mäntymaa

Vaalitulos oli itselläni oli vähäinen, en tehnyt mitään mainoskampanjaa, koska olen sitä mieltä, että teot puhukoon puolestani.

No ilmeisesti ei, harmi, tai sitten en olekaan luotettava, vastuunkantaja ja suorapuheinen, mitä luulin olevani. Ne ovat piirteitä, mitä peräänkuulutetaan, kun äänestäjiltä kysytään millaisten ehdokkaitten he toivoisivat menevän lävitse valtuustoihin. Ja iso kiitos teille jotka luotitte minuun.

Suurin harmitus on se, että äänestysprosentti jäi niin alhaiseksi koko maassa. Nyt pitää toivoa, että ne ihmiset, jotka eivät vaivautuneet edes äänestämään, pitävät ”mölyt mahassaan” seuraavat neljä vuotta.

Hienoa on se, että saatiin paljon kokonaan uusia ihmisiä mukaan päättämään yhteisistä asioista. Kiitos myös niille kokeneille edustajille, jotka vuodesta toiseen jaksavat kantaa vastuuta yhteisistä asioista, palkkanaan jatkuva piikittely tai suora haukkuminen, että miksi noin tai näin päätitte, ilman teidän sitoutumista hommat jäis hoitamatta.

Toivon tosiaan hyvää yhteistyötä kaikille valituille tuleviin päätöksiin. Forssan ja koko seutukunnan etu on positiivinen vire ja asioiden sujuminen!

Aurinkoista Kesää Kaikille

Uusimmat

Fingerpori

comic