Mielipiteet

Ennen kuin on myöhäistä

Vaikeina aikoina, kun järki ei kulje ja tunteet lyövät yli, on hyvä muistaa että ILON kautta voi pelastua.

Mustavalkoista totuutta ei ole, mutta totuus on aina esittäjänsä näköinen. Itsekin soppaa hämmentäneenä ja jälleen aamun mielipiteitä pohtineena ajattelin esittää maanantain kokoukselle Rukouksen. Rukoukseni lähde on Tuntemattomasta sotilaasta ja mukailee Sotamies Honkajoen iltarukousta, siis…

Koska on jo myöhä, lienee paikallaan kirjoittaa rukous FSHKY:n johdolle ja päättäjille. Varjele meitä vihollisten juonilta ja ennen kaikkea heidän somekätyreiltä ja poliitikkokavereiltaan. Kunnallisvero voisi olla jonkin verran suurempi, mikäli valtuustolla on vielä rohkeutta sitä hiukan tarkistaa vanhusten ja lasten tarpeisiin. Anna siedettäviä ilmoja ja varjele meitä tarttuvilta taudeilta, sydänpysähdyksiltä ja umpisuolen puhkeamisilta.

Anna yöpäivystäjille heille kuuluva työ ja käytä takapäivystystä, varallaolopäivystystä ja työjärjestelyjä viisaasti, ettei seutukuntasi väestön tarvitsisi odottaa yöpäivystysbussin lähtemistä tilausajolaiturista. Varjele myös vartiomiehiä, jotka suojelevat henkilökuntaa vihaisilta ja väkivaltaisilta potilailta, jotka ovat kokeneet tulleensa huonosti kohdelluiksi. Kuutamot öisin olisivat tervetulleita tulevaisuuden toivon ja tunnelman luomiseksi. Suojele kaikkia lääkäreitä, sairaanhoitajia, röntgenhoitajia ja muita hoitajia laboratoriohoitajia unohtamatta. Suojele keittäjiä, siistijöitä, välinehuollon ammattilaisia ja hammashoitajia. Suojele ensihoitajia, ambulanssinkuljettajia ja psykoterapeutteja. Suojele ennen kaikkea potilaita ja heidän omaisiaan. Suojele esimiehiä, ja alipäällystöä.

Luottamusmiehistä ja johdosta ei ole niin väliä, koska he ovat jo matkalla uusiin haasteisiin ja osaavat kyllä pitää omasta edustaan huolta. Suojele myös potilaita siltä, ettei röntgenhoitajat joudu korvaamaan leikkurin hoitajia ja että hammashoitajien ei tarvitse päivystää labrassa.

Ja lopuksi yleensä ja erikseen:

Varjele noita FSHKY:n päättäjiä etteivät ne enää toista kertaa löisi päätään Särkyvän Sairaalan Seinään.

Amen

Uusimmat

Fingerpori

comic