Mielipiteet

Femareiden jälkipyykistä

Forssan Lehti uutisoi 6.5. kaupunginhallituksen kokouksesta, jossa Emmi Lintonen jälleen perusteetta erotettiin, tällä kertaa Forssan Yrityskehitys Oy:n hallituksesta. Samassa yhteydessä käsiteltiin myös allekirjoittaneen paikan säilymistä Hämeen ammattikorkeakoulu Oy:n hallituksessa.

Jutussa annettiin vaikutelma, että Forssan Työväenyhdistyksellä olisi oikeus tehdä tämän kaltaisia päätöksiä, niin kuin nyt Forssan konserniyrityksiä koskien tehtiin. Tätä oikeutta yhdistyksellä ei ole sen enempää näihin viime vaalien jälkeen tehtyihin konserniyritysten valintoihin kuin muihinkaan vaalien jälkeen Forssassa sosialidemokraattien yhdessä tekemiin valintoihin.

 

Se on selvää, että Hämeen Sosialidemokraattien tekemiin valintoihin FTY:llä ei myöskään ole oikeutta ja puolueesta yhdistyksen johtohenkilöille tehdyn rautalankaväännön jälkeen he sen jättivät tekemättä.

Forssan Työväenyhdistyksen johtokunta käyttää nyt tässä kaupungissa sellaista valtaa, joka ei heille kuulu. He halveksivat oman yhdistyksensä jäsendemokratiaa ja puolueen sääntöjä siitä, miten kunnallinen toiminta kahden yhdistyksen kunnassa tulisi järjestää. He ovat puoli vuotta vitkutelleet puoluetoimiston järjestöpäällikön kanssa sovittujen asioiden toimeenpanoa voidakseen toimia edelleen niin kuin Forssassa olisi ainoastaan yksi yhdistys.

Tästä syystä Tyykikylän demareiden jäsenkokous päätti sunnuntaina 5.5. esittää piirihallitukselle puolueen sääntöjen 7§ ja piirin sääntöjen 4§ mukaista Forssan Työväenyhdistyksen erottamista piirin jäsenyydestä, kunnes FTY palaa puolueen sääntöjen mukaiseen toimintatapaan ja vaalien jälkeen sosialidemokraateille sovitut luottamuspaikat palautetaan ennalleen.

 

Uusimmat

Fingerpori

comic