Mielipiteet

FJT ry kannattaa joustokaukaloa

Forssan jäähallin vanha kaukalo on vuosien aikana saanut kolhuja. Kuva: Lassi Puhtimäki
Forssan jäähallin vanha kaukalo on vuosien aikana saanut kolhuja. Kuva: Lassi Puhtimäki

Forssalaisen Jääkiekkoilun Tuki ry (FJT) on Forssan seudun lasten, nuorten ja aikuisten jääkiekko – ja ringetteharrastuksen tukemiseksi perustettu hyväntekeväisyysyhdistys.

Yhdistys tekee omalta osaltaan kotiseututyötä alueemme hyväksi tukemalla taloudellisesti forssalaisia jääkiekko- ja ringettetoimintaa tekeviä urheiluseuroja.

Fops Juniorit ry on tehnyt ansiokasta juniorityötä jo kymmeniä vuosia tarjotessaan lapsille ja nuorille mahdollisuuden jääkiekon ja ringeten harrastamiseen.

Forssan Palloseura ry (FPS) on vuonna 1931 perustettu urheiluseura, joka on pelannut jääkiekkoa miesten sarjoissa jo kymmenien vuosien ajan. Ennen junioriseuran perustamista, vastasi FPS myös juniorijääkiekon kehittämisestä seutukunnalla.

FJT haluaa tukea näitä seuroja ja seura-aktiiveja uurastuksessaan, jotta vuosikymmenten perinne jatkuisi ja tulevilla sukupolvillakin olisi mahdollisuus päästä pelaamaan jääkiekkoa ja ringetteä niin juniori- kuin aikuistasollakin.

Miksi joustokaukalo? Forssan jäähallia käyttää harjoittelussaan ja peleissään satoja paikkakunnan seurojen juniori- ja aikuispelaajia sekä harrastekiekkoilijoita. Oman seutukuntamme harrastajien lisäksi jäähallissa käy pelaamassa vuosittain satoja vierasjoukkueiden pelaajia. Joustokaukalo tuo harjoittelun ja pelaamisen turvallisemmaksi heille kaikille.

Joustokaukalo mahdollistaa myös forssalaisen edustusjoukkueen pelaamisen Mestis-tasolla sekä edesauttaa muiden ottelutapahtumien, kuten SM- ja KHL-liigan joukkueiden harjoitusotteluiden ja Suomen jääkiekkomaajoukkueiden otteluiden järjestämisen Forssassa.

Fingerpori

comic

Näkoislehti