Mielipiteet

Forssan kaupungin henkilöstön jaksaminen – kuuntelua ja vuorovaikutusta kaivataan

Parempi henkilöstöjohtaminen eidstää työssä jaksamista. Kuva: Lassi Puhtimäki
Parempi henkilöstöjohtaminen eidstää työssä jaksamista. Kuva: Lassi Puhtimäki

Olemme eläneet todella vakavaa koronakriisiä yli vuoden. Forssan kaupungin henkilöstö on kriisistä huolimatta onnistunut työssään ja kuntalaiset ovat saaneet hyvää palvelua esim. terveydenhuollossa ja peruskouluissa.

Koronakriisinkin aikana on tärkeää panostaa parempaan henkilöstöjohtamiseen. Henkilöstö on organisaation olennainen voimavara ja onkin tärkeää huolehtia siitä, että henkilöstö jaksaa ja heitä kuunnellaan.

Autoritäärinen johtaminen ei ole enää nykypäivää ja olenkin toivonut, ettei autoritääriseen, pelottelevaan johtamistyyliin kukaan johtajistamme enää sortuisi Forssan kaupungissa. Forssan kaupungin henkilöstöä johtaessa tarvitaan kuuntelevaa ja vuorovaikutteista otetta. Korona on tuonut jokaiseen työyksikköön epäjatkuvuustilan, joka saattaa aiheuttaa pelkoja ja huolia Forssan kaupungin henkilöstössä.

Me kaikki odotamme ja arvostamme johdonmukaisuutta johtamisessa. Tämänhetkisissä muutostilanteissa on syytä pitää yllä aktiivista keskusteluyhteyttä ja arvostaa jokaisen työpanosta.

Toivon, että seuraavalla valtuustokaudella panostetaan parempaan henkilöstöjohtamiseen. Nyt on aika avoimelle, tasapuoliselle ja vuorovaikutteiselle johtamiselle. On arvostettava niitä, jotka uhraavat paljon aikaa yhteisen, paremman Forssan eteen.

Uusimmat

Fingerpori

comic