Mielipiteet

Hajoamisia ja ääriryhmiä

En tiedä, sekoittaako Kononen (FL19.9.) tahallaan vai tietämättömyyttään eri tapahtumat ja lukijoiden päät. Turussa oli 18.8. useampi tapahtuma. Yksi niistä oli PVL:n marssi, johon osallistui järjestön jäseniä ainakin Suomesta, Ruotsista ja Norjasta. PVL toteuttaa agendassaan kansallissosiaalista politiikkaa ja voitaneen nähdä ääriliikkeenä.

Toinen tapahtuma oli kansallismielisen liitouman järjestämä kukkavirta 118 -kulkue. Tämä tapahtuma oli kaikille avoin eikä siellä saanut olla mitään poliittisia tunnuksia esillä. Kulkueessa oli varmasti myös PVL:n jäseniä yksityishenkilöinä mukana, mutta Konosen näkemys siitä että perussuomalaisia oli äärijärjestön marssilla on väärä. Tilannehan oli päinvastainen.

Kukkavirtakulkueessa oli tiettävästi myös Turun puukkoiskun uhrien läheisiä mukana ja heidän maalittaminen äärijärjestöön, kuin myös vihervasemmiston natsittelu tapahtuman aikana on todella mautonta. Suorastaan irvokasta.

Konosen näkemys perussuomalaisten puolueen hajoamisesta on myös omituinen ja täysin todellisuuden vastainen.

Toki puolueesta irtaantui kansanedustajista yli puolet mutta rivijäsenistä vain hyvin pieni osa. Voidaan puhua ennemminkin eheyttämisestä kuin hajoamisesta. Timokratia poistui ja tilalle tuli oikea demokratia.

Puolueen jäsenmäärä on tällä hetkellä suurempi kuin koskaan ja jatkuvasti tulee uusia jäseniä. Tuon kansanedustajajoukon lähtö puolueesta menee ihan normaalin liikkuvuuden sisään. Mitään eropiikkiä ja hajoamista ei ole havaittavissa.

Vielä terveiset Joenpalolle (FL 13.9.) Ei ne torjunta”voitot” demareillekkaan mitään kaukaisia asioita ole.

Jarmo Kalliola, PS

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti