Mielipiteet

Hei ihmiset, aurinko paistaa!

Muistatteko, miten raskas ja pimeä talvi meillä on takana? Ainakin täällä Etelä-Suomessa oli todella sateista, pimeää ja lumetonta ja aurinko pysyi visusti piilossa. Nyt se aurinko paistaa, luonto herää, linnut ovat alkaneet laulamaan ja ne rakentavat pesiään. Kukat nousevat hiljalleen maasta, valon määrä lisääntyy joka päivä. Taivas on sininen ja musiikki raikaa ihmisten parvekkeilta.

Roskien määrä maassa vähenee, kun ihmiset ovat enemmän kotona eivätkä käy enää huvikseen kaupassa vaan todelliseen tarpeeseensa. Olen nähnyt ihmisten enemmän hymyilevän ja heitä on helpompi lähestyä. Vaikka olisimme kaukanakin toisistamme, äänemme silti kuuluu.

Sydämemme avautuu aivan toiselle taajuudelle, kun olemme huomanneet, että voimme itse vaikuttaa siihen miten elämme. Virus pistää meidät miettimään elämänarvomme uusiksi. Ne ovat olleet nyt vain kadoksissa, kun raha ja siihen liittyvä materia on vienyt ihmisen niin kauas kaiken olennaisen ääreltä. 

Paluuta talouden nousuun ja rahan palvontaan ei ole. Rikkaiden ja köyhien erottelu tulee loppumaan. Poliittinen valta murtuu ja yhtenäinen tahtotila ihmisten välillä lisääntyy. Olemme nyt vain hämmennyksissä kaiken uuden edessä.

Luonto elpyy kun lentokoneet vähentävät lentämistä ja kaikkinainen turha liikkuminen vähenee. Löydämme yhteyden luontoon uudestaan. Löydämme myös kaiken voittavan rakkauden, kun annamme sille vain sydämissämme tilaa. Meillä ei ole mitään hätää. Kaikki järjestyy.

Asiasanat

Uusimmat

Fingerpori

comic