Mielipiteet

Helsingin Pride-kulkue ja sen kääntöpuoli

Siihen liittyy paljon nuorta väkeä ja joukko sen kun kasvaa vuosi vuodelta. Ja tämä on vaan pääasiassa Helsingistä ja lähialueilta. Onko meillä samanhenkistä joukkoa muuallakin maassamme? Arvattavasti, mutta ne kaikki eivät marssi Pride-kulkueissa.

Ilmeisesti sitä on ja samaan aikaan maassamme pohditaan syitä syviä alhaisen syntyvyyden suhteen maassamme? Kumpuaako se osittain Pride-lmiöstä? Eiväthän nämä piirit ole lisäämässä maamme syntyvyyttä, vaan heillä on kokonaan toiset periaatteet ja ihanteet.

Kun nämä parhaassa lastenhankinta iässä olevat nuoret ovat keskittyneet vaan omaan ihanne maailmaansa, tästä ei muu yhdyskunta paljon hyödy. Heiltä jää tekemättä se tärkein, eli yheiskunnan jatkuminen ja pystyssä pitämisen laiminlyönti.

Tämä liike kuitenkin lisääntyy vuosi vuodelta ja samalla Suomen kantaväestön syntyvyys laskee samaan tahtiin. Meidän onneksi tänne on tullut ja tulee ehkä jatkossakin ihmisiä, jotka eivät alunperin tiedä PRIDE – liikkeistä vielä mitään.

Heidän harteillaan on tämän vanhenevan ja vähitellen hiipuvän maamme – eli Suomen – edelleen asuttuna pitäminen. Tällä vauhdilla se hiipuu ja hiljenee meistä kantaväestöstä – ja PRIDE – kulkueet ovat yksi tämän ilmiön kiihdyttäjiä.

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti