Mielipiteet

Hyvä Seppo Vuorio

Pyrimme yleisesti hyödyntämään synergiaedun saavuttamiseksi yhteiskaivuumahdollisuudet mm. sähköyhtiöiden kanssa. Pääsääntöisesti teemme rakentamispäätöksiä huomioiden rakennustiheyden, vakituisten asuntojen osuuden, saamiemme kiinnostuksen osoitusten määrän ja rakentamiskustannukset.

Kanssanne keskustellut asiakaspalvelijamme viittasi rakennuskustannusten osalta siihen, että myöhemminkin rakennettaessa valokuidun auraaminen suoraan maahan on kustannuksiltaan myös erittäin tehokas tapa.

Verkkosivuillamme olevan hakuohjelman tulisi antaa sellaisille kiinteistöille, joiden osoite rekisteristä löytyy vastaukseksi ”Alueelle ei ole vielä suunniteltu kuituverkkoa. Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä.” Näiden viestien perusteella aloitamme tiedustelut halukkuudesta. Nyt meillä olevien tietojen mukaan alueeltanne ei ole tullut yhtään kyselyä aikaisemmin ja tästä syystä emme ole vielä sinne valokuitua tarjonneet.

Hakuohjelman toiminnassa havaitsimme kuitenkin sellaisen pienen haasteen, että jos osoitteeseen lisää sellaisen katunumeron, jota ei löydy rekisteristä, tulee käyttäjälle väärä vastaus. Korjaamme ohjelmaamme siten, että jatkossa se antaa aina luettelon alueella sijaitsevista osoitteista epäselvyyksien välttämiseksi tulevaisuudessa.

Kiitos rakentavasta palautteestanne ja aurinkoista kesän jatkoa!

Jari Toivola

Aluejohtaja Forssa, Lounea Oy


Uusimmat

Fingerpori

comic