Mielipiteet

Hyvät Forssan seudun asukkaat

Jokainen asukas Forssassa ja lähikunnassa varmasti on huomannut, kuinka järki on poissa koko yhteiskunnassa. Forssan ympäristökunnissakin samat vanhat päättäjät saavat vuodesta toiseen jatkaa tehtävissään, vaikka jokaisen pitäisi nähdä, kuinka kaikki hyvä vanha hajotetaan ja kaadetaan.

Sairaanhoito ja koko sairaalan lopetus ja kaikenlaiset muutokset ovat aivan järjettömiä, täysin toimiva sairaala on jatkuvasti lopettamisuhan alla. Vika on johtajissa, kaikki turhat virat pitää lopettaa, eikä sairastamisesta saa tehdä kenellekään minkäänlaista bisnestä.

Suomalaiset olivat sodassa sitä varten, että meillä olisi oma vapaa ja rehellinen maa, jossa terveet pitäisivät huolta niistä, jotka ovat huonommassa asemassa. Kyllä Forssassakin on ollut varmasti hyviä lääkäreitä, esim. Ritva Vastamäki, olen kyllä nähnyt ja kokenut Ritvan valtavan ammattitaidon. Jokioisilla oli Ensio Lähteenoja, todella hyvä mies, joka pelkällä ystävällisyydellään ja potilaan kuuntelemisellaan jo paransi heti vastaanotollaan monia potilaita.

Nykyään hyvin suuri osa lääkäreistä on niin kylmiä ja kokemattomia, etteivät halua edes kuunnella potilaan kaikkia vaivoja, vaan muka hoitavat sen, mitä ensiksi kuulevat. Täytyy ymmärtää, että monet ihmisen vaivat johtuvat siitä toisesta vaivasta, mitä lääkäri ei halua edes kuunnella.

Nyt on ikävä kyllä sanottava, että sairaalan yksityistäminen on ainoa järkevä päätös, mitä Forssassa voidaan tehdä. Forssa ja lähikunnat pystyvät kyllä pitämään yllä yksityissairaalan hengissä. Yhteistyö Hämeenlinnan sairaalan kanssa pitää välittömästi lopettaa. Maksakoot hämeenlinnalaiset oman sairaalansa. On asioita jotka eivät todellakaan toimi muuten kuin yksityisesti. Yksityisellä on jonkinlainen vastuu teoistaan ja ne voidaan tarvittaessa vaihtaa, jos ei homma toimi. Julkisella puolella ei kukaan vastaa mistään, jokainen yrittää vaan vetää yhteiskunnan rahoja omaan pussiin.

Kaikki vanhat poliitikot vaihtoon ja nuoremmat tilalle.

Katsokaa Forssankin kaupunkia, kuinka hieno ja hyvä paikka on ajettu alas, yksi mies perusti Finlaysonin ja toiset tumpelot sen kaatoivat, yksi mies perusti myös Rakennusvalmisteen ja toiset tumpelot kaatoivat senkin.

Sanokaapas minulle, mistä kohtaa Forssa enää muistuttaa kaupunkia. Kun nyt seuraavissa vaaleissa valitsette uusia ehdokkaita, niin katsokaa, että ainakin äänestätte alle viisikymppistä rehellistä ihmistä, joka puhuu omia ajatuksiaan eikä minkään puolueensa.

Köyhempiä täytyy tietenkin avustaa, että pystyvät käymään omassa sairaalassa Forssassa. Ettekö todella ymmärrä, ettei köyhä, varaton ihminen voi ajella edestakaisin Forssasta Hämeenlinnaan vaan jonkun päättäjän käskystä.

Uusimmat

Fingerpori

comic