Mielipiteet

Ilmastoahdistelijat katsokoot peiliin

Erilaiset aktivistit ovat viime aikoina osoittaneet mieltään mm. kiipeilemällä eduskuntatalon pylväissä tärvellen yhteistä omaisuuttamme, ja monenkirjavat ”asiantuntijat” ovat antaneet tulitukea vaatien, että Suomen päättäjien on pysäytettävä ilmaston lämpeneminen 1,5 asteeseen. Molemmat ryhmät haluavat kuitenkin vain itselleen valtaa. Päättäjiä käytetään vain pelinappulana, jolla omat synnit salataan ja muita vaaditaan päätöksiä joilla muitten elämä hankaloituisi.

Ympäristöaktivistit asuvat useimmiten eteläisessä kivihiilellä lämmitetyssä ja valaistussa kaupungissa, jossa talvella kipataan mereen 20 000 kuorma-autollista likaista lunta. Ympäristötempaustensa jälkeen nuo aktivistit ja tutkijat lentävät lomailemaan kauas ulkomaille kuvaamaan kaloja uudella ihanalla kännykällään. Avokadopasta kookoskastikkeella riisin kera huuhdotaan alas chileläisellä punaviinillä. Kaukolomilta kuvia someen lähetellessään sitten vaativat yksityisautoilun, lihansyönnin ja puun käytön lopettamista.

Maassaame on vielä elossa paljon sotaveteraaneja ja suurten ikäluokkien edustajia, jotka eivät ole eläissään lentäneet tai edes Ruotsin laivalla risteilleet. He ovat niukasti eläneet, koska rahaa ei ole ollut. Sitä ruokaa ovat syöneet, mitä on saamaan satuttu ja vaatteita on käytetty ja kierrätetty paikkaamisenkin jälkeen elinkaarensa loppuun asti. Heiltäkö nyt pitäisi viedä se viimeinenkin saatu lihankappale suusta ja vaivoin tienattu vanha, mutta luotettava kulkupeli autokatoksesta, koska joku ideologiansa sokaisema turhakeryhmä niin vaatii?

Pentti Linkola taitaa olla ainoita vihreän aatteen edustajia, joka itse elää niin kuin vaatii muitakin elämään. Eivät lähde nuo muut edustajat ja valtion kallispalkkaisissa suojatöissä tärkeilevät tutkijat asumaan mummonmökkiin maalle, jossa pitää elää kalastamalla ja marjastamalla luonnon helmassa nauttien. Toisia vain ahdistelevat ja kilpaa syyttelevät! Nyt olisi peiliin katsomisen paikka?

 

Uusimmat

Fingerpori

comic