Mielipiteet

Ilmastonmuutos tappaa maapallon

Oletko väsynyt suurkaupunkien savusumuun? Tai kuiviin ja lämpimiin kesiin, joita tulee aina vain lisää? Maapallo on vaarassa. Kaikki mitä täällä on. Eläimet. Ihmiset. Kasvit. Kaikki mahdollinen.

Maapallolla on 7,7 miljardia ihmistä, jos kaikki, jokainen heistä, tekisi yhden asian maapallon hyväksi, maapallo säilyisi. Mielestäni kaikki pystyvät siihen, eikä se maksa mitään ja samalla pelastat tulevaisuutesi tuholta.

Et kai halua, että lapsesi tulee kärsimään sinun virheittesi takia? Sinun täytyy kuunnella nuoria, jotka eivät turhan takia osoita mieltänsä eduskuntatalon edustalla, vaikka heidän pitäisi olla koulussa opiskelemassa.

Kaikki nuoret ovat valmiita auttamaan maapalloa ja sen asukkaita, mutta siihen tarvitaan teitä, aikuisia, jotka eivät ymmärrä asian vakavuutta. Aikuiset eivät omista sinapinsiemenen verran aikaa tällaisille, koska he ajattelevat, että se ei ole heidän eduksensa. Vaikka ovat itsekin hyvin, hyvin isossa pulassa.

Itsekin käytän pyörää, kun menen kouluun, tai harrastuksiin, en tee mitään isoa ja mullistavaa asiaa, mutta suojelen samalla maapalloa, mikä on aika mullistava asia ilmastonmuutoksen kannalta. Monet ajattelevat, että tätä asiaa ehtii vielä parantaa, aikaa on vielä, mutta minäpä kerron, ei ole. Tätä täytyy parantaa nyt, heti, ei vuoden päästä.

Tätä voidaan verrata vaikka ensimmäiseen maailmansotaan. Ensimmäisenä vastassa oli Itävalta-Unkari ja Serbia. Tämän jälkeen tapahtui niin sanottu liittolaissuhteisiin perustuva ketjureaktio, jonka seurauksena Itävalta-Unkari otti mukaan Saksan ja Serbia otti Englannin jne. Näin Keskusvallat ja Ympärysvallat aloittavat suursodan. Eli halusin sanoa tällä, että jos kaikki meistä tekee vähän maapallon eduksi, kaikki muutkin alkavat auttamaan ja tulevat mukaan. Ketjureaktion avulla voisi saada aikaan nopeita ja kestäviä muutoksia, kunhan kaikki jatkaisi sitä samaan malliin.

Mikään ei ole mahdotonta, maapalloa ei ole vielä menetetty, joten autetaan sitä sen vuoksi että se pysyisi ennallaan. Auta maapalloa! Estä ilmastonmuutosta! Vaikuta!

Asiasanat

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti