Mielipiteet

Jatketaan suden huutamista

Kirjoitin äskettäin lyhyesti hallituksen ja sen ministerien viimeaikaisten toimien haitallisuudesta tavalliselle kansalaiselle ja koko lystin rahoittajalle, veronmaksajalle. En saanut kirjoitukseen mahtumaan kuin pienen pintaraapaisun aiheesta, mutta se riitti kaiken puolestamme tietävälle paremmistolle.

Tässä lehdessä, jossa kirjoitus julkaistiin on oma paikkansa lyhyille tekstiviestikommenteille: Persut vaan haukkuu ei tee mitään, eikö muuta asiaa kuin maahanmuutto (!?), pitäisi keskittyä tärkeämpiin asioihin ja niin edelleen. Lopulta sain pidemmänkin vastauksen mielipidepalstalla, tässä minut rinnastettiin itseensä Trumpiin ja olimme kaikkea vastustavia, aina samaa laulua laulavia pahanilmanlintuja. Ja tietenkin populisteja.

Yhdessäkään kommentissa ei sanallakaan kritisoitu tai vastaperusteltu asiasisältöä. Mikäli kirjoitus oli virheellinen, luulisi sen rikkirepimisen olevan suorastaan helppoa. Ovathan kommentoijat kuitenkin agendamedian uskovaisia ja aatteiltaan puhtaita.

Näinhän se on mennyt koko ajan. Kun vuosikaudet varoitimme maahanmuuton haitallisuudesta yhteiskuntarauhalle ja taloudelle, olimme rasistisia impivaaralaisia. Kun vastustimme Kreikan ja muiden taloutensa pilanneiden EU-maiden tukemisesta, meille kerrottiin, miten se on välttämätöntä ja suorastaan tienaamme tällä! Leimakirvestä toisensa perään, ei kuitenkaan vasta-argumentteja. Tärkeämpää tuntuu olevan puhuja kuin puhe.

Aika on osoittanut jokaisen huolen tarpeelliseksi ja tilannearvion oikeaksi.

Kun hallitusta kritisoi normaaliaikana, on populisti. Kun hallitusta kritisoi sen epäpätevyydestä näin kriisin aikana, on häirikkö, joka pilaa yhteisen taistelun. Varoittaja ja viestintuoja ammutaan eikä häntä kuunnella.

Sadussa poika huusi sutta ja kylä ryntäsi avuksi. Sutta ei tullut, joten kyläläiset lakkasivat tulemasta katsomaan. Kun susi sitten oikeasti pojan kimppuun kävi, ei pelastajia näkynyt ja huonosti kävi. Susi söi pojan. Vihervasemmisto yrittää tehdä meistä tuon pojan.

Jokainen tapahtuma, josta olemme varoittaneet on toteutunut. Jokainen susi on tullut. Toisin kuin sadussa, ei kukaan ole meitä sitä ensimmäistäkään kertaa uskonut. Jatketaan silti huonon politiikan ja suomalaisen elämäntavan tuhoavan maailmanhalaajahallituksen kritisointia. Kun jaksamme huutaa yhdessä ja riittävän moni tulee meitä tukemaan, voimme muuttaa kehityksen kulkua. Eikä hukka meitä peri.

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti