Mielipiteet

Jatkuvalle turvapaikanhaulle loppu?

Kolme vuotta olemme seuranneet näytelmää, jossa ylevän auttamismoraalin ihmiset ovat yhteisillä varoillamme ottaneet avosylin vastaan muslimimiehet, joilla on ollut varaa matkaan yli Välimeren ja läpi koko Euroopan. Kaikki puolueet yhtä lukuun ottamatta katsovat kansainvälisten sopimusten vaativan nykymenettelyä.

Nyt kun vaalit lähestyvät ja kansan tyytymättömyys kasvaa, alkaakin löytyä halua ja keinoja muutokseen, vaikkakin paperilla. Sisäministeri Mykkäsen mukaan tp-hakemusten uusimiskertojen määrää rajataan, Oulun raiskausringin (grooming) kaltaisten rikosten rangaistusten ylärajaa korotetaan ja tarvittaessa otetaan Suomen kansalaisuus pois. Tämä kävi ilmi Ylen Sannikka & Ukkola -ohjelmassa (8.12.), jossa Jussi Halla-ahonkin annettiin yllättäen puhua lauseitaan loppuun.

Tosiasiaksi keskustelusta jäi, että meillä on nyt 9000 muslimimiehen joukko, joka on saanut kielteisen turvapaikkapäätöksen ja jota ei voida poistaa maasta. Joukko kasvaa päivittäin uusien tulijoiden ja päätösten myötä. 370 miestä on Supon vaarallisten listalla. Hyvin hallinnassa (Jokinen, 10.12.)? Ainoa järkevä ajatus on Halla-ahon ehdotus säilöönotosta paluuhalujen ilmenemiseen asti.

Emmekä selviä tuntemanamme Suomena, ellemme aloita länsirajamme valvontaa heti. Olisi myös pyrittävä irtautumaan sopimuksista (Schengen) ja päättäjistä, jotka vahingoittavat suomalaisia esim. asettamalla vieraiden ”ihmisoikeudet” omien kansalaisten oikeuksien ja turvallisuuden edelle.

Muslimi- ja muiden kehitysmaiden on aloitettava väestösuunnittelu YK:n johdolla. Siinä mekin voimme auttaa asiantuntijoina. Väestöylimäärän siirtäminen poliittisen uskonnon ideologioineen Eurooppaan on ongelman tartuttamista. Se näkyy jo EU:n väestöjen kehityskäyrissä, vieraat koilliseen, omat kaakkoon. Yle uutiset (4.12.) oli totta kai huolissaan Suomen jäämisestä jälkeen muslimivauvojen suhteellisessa lukumäärässä Norjan ja Ruotsin rinnalla!

Sain juuri luettua itävaltalaisen peruskoulun opettajan, Susanne Wiesingerin kirjan ”Kulturkampf im Klassenzimmer” (Kulttuurien kamppailu koululuokassa, 2018). Pakolaisten ja muiden maahanmuuttajien lasten täyttämässä koulussa työskentely on tullut yhä raskaammaksi, kun lapsia, etenkin tyttöjä, kuritetaan kotona yhä ahdasmielisemmällä islamilla.

Timo HelinForssa

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti