Mielipiteet

Joko vihdoinkin opimme?

Iät ja ajat on käyty sotia mikä minkäkin valtion kanssa tai maailmansotia suurella joukolla toinen toisiamme vastaan. On ollut kylmiä sotia, kuumia sotia kuin myös talvi- ja kesäsotia jne. Useimmiten sodat ovat alkaneet mm. eri uskontojen törmäyksistä ja tai sitten poliitikot ovat saaneet sekasorron aikaiseksi jne.

Nyt on menneillään nk. koronavirussota, jota kukaan ei osannut kuvitella tulevaksi ja se on kaikkien maan kansojen vihollinen numero 1. Olemme nyt kaikki samassa munakorissa ja kun yksi muna rikkoutuu, niin me kaikki joudumme liemeen. Nykyiset sodat maapallolla voisi lopettaa ja keskittyä vain tämän koronavihollisen kukistamiseen. Nyt voidaan toteuttaa sitä sanontaa, että taotaan miekat auroiksi. Tiede on nyt valjastettava vain tautien kukistamiseksi sekä kaikkien sotakoneiston kehittäminen lopetettava.

Kun saamme rauhan kaikkien kansojen kesken, voimme ihan rauhassa keskittyä ruokatuotannon kehittämiseen. Koronasota itsestään hoitaa myös ilmastomuutoksen kuntoon ja sen huomaa mannertenvälisten lentojen vähenemisestä. Myös muu liikenne on kovasti vähentynyt. Jotain hyvääkin on tästä kriisistä opittu!

Tämä koronasota on kai se viimeinen oljenkorsi, jolla rauha voitaisiin saada maapallon joka kolkkaan! On vain yksi ehto ja se on, että kaikkien päättäjien järkikellon viisareita siirretään pois sodasta rauhanomaiseksi kanssakäymiseksi!

Uusimmat

Fingerpori

comic