Mielipiteet

Mielipide: Jos olisin nuorempi, harkitsisin hotellikauppaa – Hotellitoiminta kannattaisi säilyttää, koska sillä on oma vuosien saatossa kehitetty asiakaspiiri

Hotelli Koskenniska on myynnissä. Kuva: Lassi Puhtimäki
Hotelli Koskenniska on myynnissä. Kuva: Lassi Puhtimäki

Forssan keskustan parhaalla paikalla oleva hotelli on myytävänä. Siinä olisi hyvä liikepaikka minun nimeämälleni liikkeelle Forssan Olut ja Viinitarvike. Jälkikasvuakin olisi omasta takaa liikekumppaniksi. Tarvittava rahoitus tulisi vuosien saatossa maksetuksi. Samalla osakkaat saisivat työpaikkoja itselleen. Se on liike, joka vielä kannattaisi perustaa ja elanto perheelle tulisi varmasti.

Hotellin alakerta takahuoneineen on niin tilava, että sinne olisi mahdollisuus saneerata samanlainen liiketila, kuin minulla siellä oli ja sisäänkäynti katutasosta nykyiseltä oviseinältä. Siihen saisi pitkällä aukioloajalla portsarille myymälän, josta hän myisi sivutuloinaan olut- ja viinitarvikkeita ja pitäisi kursseja uusille kotiviinin valmistajille.

Hotellin varaus ja portsaritoiminta hoituisi samalla. Ainakin hotellitoiminta kannattaisi säilyttää, koska sillä paikalla hotellina on oma vuosien saatossa kehitetty asiakaspiiri.

Olin jo silloin purkutöissä mukana, kun raivattiin pois nykyisen Koskenniskan talon paikalla olleita rakennuksia. Tunsin hyvin kolme Koskisen veljestä, joilla jokaisella oli liike. Oli makkee Koskinen, huonekalu Koskinen ja hotelli Koskinen.

Nykyiseen omistajaan Virtasen perheeseen tutustuin silloin kun avasin liikkeeni nykyisin kampaamona toimivassa tilassa. Onnea omistajanvaihdolle ja mukavia eläkepäiviä Päiville ja Jormalle!

Uusimmat

Fingerpori

comic