Mielipiteet

Jumalasta seuraavat

Ilmapiiri alkaa lämmetä. Fakta-fiktio -keskusteluun on nyt Matti Luostarisen toimesta otettu mukaan myös Jumala.

Nyt odottelemme korkeimman siunausta sotelle ja maakunnille.

Kuvittelen Ukko Ylijumalan hymyilevän partaansa, kun Lounais-Hämeessä taistellaan tuulimyllyjä vastaan.

Lohdutan kiivastelijoita: ”Kyllä se siitä”. Sulkon sanoja lainaten:” Kanta-Häme on liian pieni maakunta”. Riihimäki kääntyy Uudellemaalle ja Forssan kannattaa nyt suuntautua luontevasti lounaaseen.

Erikoissairaanhoidossa valtaan astuu (aikanaan) nykyiset ”miljoonapiirit” , jolloin yliopistosairaalat koordinoivat toimintaa.

Tien valitsijoihin viitannut Luostarinen (FL 15.6.) on oikeassa – osittain! Tie ei valitse miestä, mutta ei mies eikä nainenkaan voi syyttää tietä siitä, että tie valitsi minut.

Kädentaitajien PopUpissa, torinlaidalla aistii nyt vahvasti Oman tien kulkijoiden uskon itseensä ja omaan tekemiseen. Saamme Forssan eläväksi ja kauniiksi Yrittäjien tuella ja käynnistämällä tyhjien toimitilojen valtaamisen. Vanhan Nordean lisäksi kaupunki on täynnä erinomaista liiketilaa, jolle saamme yksinyrittäjille, mikroyrittäjille ja pienyrittäjille toimintaedellytykset.

Päättäjät herätkää! Unohtakaamme menetetyt mahdollisuudet ja tarttukaamme onnen otsatukkaan. Kaatunutta maitoa ei enää kannata surra. Mennyt onni on takaa kalju, sitä ei saa hiuksista kiinni.

Antti Niemi


Uusimmat

Fingerpori

comic