Mielipiteet

Kaikella on oma aikansa – niin kansan suosiolla, eheytymisellä kuin koulupäätöksilläkin

Kirjoittaja viittaa Ilkka Konosen kolumniin (FL 20.7.).
Kirjoittaja viittaa Ilkka Konosen kolumniin (FL 20.7.).

Kansan suosio ei kaikilla kestä yhtä kauan. Joku kansankynttilä menettää suosionsa ja vaalikannatuksensa nopeammin kuin joku toinen, mutta kaikkeen on tyytyminen, sillä äänestäjät sen määräävät kenen haluavat jatkavan vallankahvassa. Joku ehdottaa ja joku hyväksyy sen, että lähdetään tästä porukasta ja perustetaan oma poliittinen ryhmä.

Forssan Työväenyhdistyksen historiassa näkyy useampia lähtijäryhmiä, mutta kaikista on saatu sopu aikaan ja eheytyminen on tapahtunut eri nopeuksilla. Jää nähtäväksi, kuinka kauan yhdistyksen eheytyminen kestää tällä kerralla. Nopea sopiminen ja normaaliin arkeen siirtyminen olisi kaikkien forssalaisten kannalta paras ratkaisu.

Forssan suosituin kolumnisti kormuuttaa tiistain lehdessä (FL 20.7.) asianomaisia ihan tarpeeksi ja hyvin sanakääntein, joten en sitä enää jatka, vaan totean vain, että kyllä sopu parempi olisi kuin keskinäinen taistelu ja erimielisyys.

Monikylästä kirjoitteluun voisi nyt ehdottaa taukoa ja antaa ammattilaisten tarvittaessa esittää laskelmia ja mielipiteitä muutamien koulujen sulkemisesta, sillä koulutoimenjohtajalla ja ison koulun rehtorilla on parhaat edellytykset laskelmin ja kokemukseensa perustuen tehdä ehdotuksensa Monikylän käyttämisestä ja koulujen sulkemisesta sitten kun on sen aika.

Uusimmat

Fingerpori

comic