Mielipiteet

Kansanedustajaksi ämpäreillä

Monelle valitsematta jääneelle kansanedustajaehdokkaalle tuli paha mieli ja velkaakin jäi maksettavaksi, mutta kokemusta karttui. Syynä lienee ollut liian suuri määrä ehdokkaita. Keskittämällä vain todennäköisiin ehdokkaisiin olisi pettymyksiäkin ollut vähemmän. Puolueiden kuin ammattijärjestöjen sekä tukijoiden vaaliavustuksetkin kylläkin palautuivat makkaroiden ja kahvien muodossa takaisin veronmaksajille. Nukkuvat äänestäjät nukkuivat onnensa ohitse saamatta aikaiseksi yhtään mitään palautusta.

Ennustan tulevaisuuteen, että ei näistä virheistä koskaan opita ja se nähdään taas vuoden 2023 eduskuntavaalien tuloksissa! Vanha kokemusperäinen totuus on erään hupiedustajan suusta kuultuna: Tehkää niin kuin minä teitä opetan, mutta älkää tehkö niin kuin minä todellisuudessa itse teen!

Tuleviin uusiin vaaleihin kannattaa tulevien ehdokkaiden jo kerätä käytettyjä ehjiä puhtaita ämpäreitä syöteiksi vuoden 2023 äänikalastusta varten! Ilmaisten ämpäreiden tehon ovat kansalaiset todistaneet jo tulemalla jopa pitkien matkojen takaa ja jonottamalla kaupan ovien edessä, kunnes ovet aukeavat suurelle rynnistykselle!

Ilmaisilla ja millä tahansa ämpäreillä äänestäjät voivat tulevaisuudessa lahjoittaa marjanpoiminnan tulojaan vaikkapa vähäosaisille kansalaisillemme tai tukea rannalle jääneitä omia vaaliehdokkaitaan!

Uusimmat

Fingerpori

comic