Mielipiteet

Kartanokeskuksen kehitys

Paljon on heitelty ideoita hiljentyneen keskustan kiinteistön tulevaisuudesta. Realistisesti on vain yksi mahdollisuus ja se edellyttää, että Lidl tulee ko. kohteeseen ja tuo mukanaan Alkon. 

Valitettavasti tässä on totuus ja turha haaveilla mistään epäsekalaisista yrityksistä, sillä kukaan tervejärkinen yrittäjä ei ko. paikkaan tule, ellei siinä ole jokin todellinen imutekijä .

Kun tässä nyt kävi keskustan liike-elämään tällainen kirveenisku, niin nyt viimeistään voisi lähettää puskutraktorit makasiinin kimppuun, sillä muuten rotat jyrsivät tiiletkin.

Myös Loimijoen järkyttävän kallis operaatio olisi voitu hoitaa järjellä. Olisi pitänyt repiä vanhat ihmisen tekemät rakennelmat pois ja mättää kiviä uomaan, niin olisi tehty ikivihreä teko, kuten paikkakunnan sloganissa todetaan. Eikö erilaiset kansanliikkeet juuri vaadi jokien voimalaitosten purkua ja vaadi jokien luonnonmukaista virtausta.

PS. Jotenkin kutisee, että Lidlin johdossa on järkitalous ykkösasia, joten todennäköisyys Lidlin keskustaan tulolle on jopa varma asia.

Uusimmat

Fingerpori

comic