Mielipiteet

Keijo Wäärille

Kirjoitit kiertoliittymästä ja sen rakentamisesta (FL 6.10.). Olen kanssasi samaa mieltä siitä, että rakentamisessa olivat ammattihenkilöt, joiden ansiosta paljon vähentynyt liikenne sujui juohevasti. Siitä kiitos heille!

Mielestäsi tämä risteys on parasta Forssassa ja kelpaisi ”muusuomalaisten” nyt poiketa kaupunkiimme.

Odotellaan nyt ainakin niin kauan, että kaikki suunnitelman 72 liikennemerkkiä ovat paikoillaan, niin pääsevät ihailemaan samalla ehkä maamme suurinta liikennemerkkipuistoa.

Opetit meille myös vilkun käyttöä ja opastit, mistä se autossa löytyy. Kokeilin ehdotustasi. Joko minulla on vasen ja oikea sekaisin tai sitten autoni on jotenkin erikoinen. Ehdottamallasi menetelmällä suihkusi ikkunaan vettä ja pyyhkijät lähtivät liikkeelle!

Yksi asia ainakin jo nyt on havaittavissa käytännössä. Jos esim. linja-auto joutuu pysähtymään poistuessaan liittymästä suojatiellä olevan kadun ylittäjän vuoksi, on koko liittymä ehkä vilkkaana aikana tukossa. Henkilöautostakin jää puolet ko. tapauksessa liittymän alueelle.

Liittymän käytännön sujumiseen otan kantaa sen jälkeen, kun risteys on siinä kunnossa, kuin se oli suunnitelmissa ja siihen on palannut sama liikkujamäärä, kuin oli ennen työn aloittamista.

Ainakaan jalankulkijoita ja pyöräilijöitä ei toistaiseksi ole risteyksessä aikaisempia määriä näkynyt.

Mainitsemasi konsertti oli mielestäni upeimpia kokemiani ja ainutkertainen. Järjestelyissä sen sijaan oli erinäisiä puutteita, jotka toivottavasti korjataan, jos kaupunkiimme saadaan järjestettäväksenne toivomiasi suurempiakin konsertteja!!

Pentti Kaunisto

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti