Mielipiteet

Kerrankin, kun…

Erkki Liikasen juhlakonsertti Feeniksissä oli menestys.

Kerrankin, kun täällä Tyykikylässä vietetään koko maassa tunnetun ja alueellamme pitkäaikaisesti asuneen monipuolisen artistin 60-vuotistaiteilijajuhlaa ja paikalla ovat ministeri ja ex-ministeri tuomassa valtiovallan tervehdyksen sekä merkittäviä artisteja esiintymässä nuorten tanssijoiden kera, niin järjestävä kulttuuritaho on unohtanut kiireessä tämän päivän trendin. Ei ole tilaisuuden nauhoituksesta tietoakaan.

Ainakin allekirjoittanut olisi jonkun median kautta uusintakatsonut tuon konsertin mielellään. Vessajonossakin ihmeteltiin, missä kamerat ovat. Nykypäivänä jos jonkinlaiset pippalot taltioidaan, mutta nyt niin ei tehty. Järjestäjällä on tässä parannettavaa. Median edustajiakin oli paikalla ainoastaan Forssan Lehti ja pari valokuvaajaa.

Tärkeätä on jatkossa tuoda alueemme osaamista, kulttuuria ja toimintaa näkyville. Vorssan yksi mahdollisuus näkyä muuallakin on käyttää kaikkia nykymedian keinoja hyväkseen. Tällainen pieni kaupunki tarvitsee positiivista näkyvyyttä nyt ja jatkossa.

Kerrankin oli todella maukasta saada kuulla tasokasta musisointia alan todellisilta konkareilta Seppo Hovista lähtien ja tunnelma olikin katossa. Läsnäolijat todella nauttivat. Esiintyjätkin toivat esille huomionsa loppuunmyydystä konsertista ja sen luomasta hienosta ilmapiiristä. Yleisöä tuli pitkänkin matkan takaa. Tuo läsnä ollut yleisö ei tullut katselemaan radiossa kuluneita lauluja livenä lavalta vaan juhlaa, jota ei monisteta joka kirkonkylään.

Toivon hartaasti, että tämä juhla saisi illan myös pääkaupunkiseudulla, jonne saattaisi jopa mediakin saada kutsun ja saisimme siitä myös taltioinnin. Eki, herra 60 vuotta baanalla, on oma hieno ja raikas persoonansa ja osaa tuottaa lauluin ja välispiikein ihmisille hyvää mieltä ja kuitata päivän naurut nauretuiksi. Sitähän me maksajat tulemme hakemaankin, hyvää mieltä ja hienoja kokemuksia tuvan ja mielen täydeltä. Ekin empatia ja hyväntuulisuus pitäisi saada apteekkireseptiksi! Kiitos vielä kerran Ekille hienosta ja viihdyttävästä kulttuuri-illasta.

HELO

Uusimmat

Fingerpori

comic