Mielipiteet

Kesäpäivä Pilvenmäellä

Ami Laaksonen kirjoitti asiaa (FL 23.1.). Pick-Nick, jos mikä, on forssalaisuuden voiman- ja tahdonnäyte, jota ei missään tapauksessa siirretä muualle. Tapahtumalla on melkein 40 vuoden hieno historia, joka on konkreettinen esimerkki siitä, mihin talkoilla päästään, jos oikein halutaan.

Vielä kun forssalaiset yrittäjät ymmärtäisivät etukäteen markkinoimalla hyödyntää monikymmentuhatpäisen yleisömassan omilla erikoistarjouksillaan, niin saataisiin porukka käyttämään myös muita paikkakunnan palveluja. En vihjaa enää eräästä jazz-tapahtumasta mitään.

Pilvenmäen ravit, normaalit tai Kuninkuus-sellaiset, ja aina väkisin samana viikonloppuna järjestettävät Holjat sekä Hakkapeliitta ovat niin vakiintuneita asioita itsessään, että ajankohdan vekslaamisen varaa kyllä on. Tieto muutoksista kyllä kulkee, vaikka mitä reittiä, jos sen ajoissa liikkeelle laittaa.

Lentokentän monipuolisempi käyttö sinänsä ei kai ole sekään mikään huono idea. Soveltuu varmaan joihinkin kesätapahtumiin. Taidettiinpa sitä aikanaan käyttää ainakin tilapäisenä telttailualueena.

Uusimmat

Fingerpori

comic