Mielipiteet

Kesäteatterissa Torron kylässä

Sadepilviä pelkäämättä lähdimme kohti Torron kylää. Kasseihimme oli pakattu sadetakit ja huovat. Olemme ”akkatrio”, josta kaksi ei ollut koskaan käynyt Torrolla.

Satu oli varannut liput etukäteen. Paikkamme löytyivät eturivistä, siis aitiopaikalta. Saimme nähdä läheltä ihan kaikki eleet ja ilmeet ja kuulimme kaikki hyvin niin lasten kuin aikuistenkin vuorosanat. Kiitos!

Kaunis Keski-Pompun talon pihapiiri istutuksineen on aivan uskomattoman upea teatterimiljöö. Ihmeellistä onkin, että vuodesta toiseen kesäteatteri saa niin upean pihapiirin käyttöönsä. Kiitoksemme siitä talon isäntäväelle.

Katsellessamme näytelmää meistä tuntui, että jokainen näyttelijä nuorimmasta vanhimpaan teki parhaansa, jotta meillä katsojilla sadetakkiemme sisällä olisi ollut mukavaa.

En vuosia sitten kouluaikaan olisi uskonut, että Raunosta kehkeytyisi sellainen ”Tauno Palo”, kuin mitä hänestä on tullut.

Entä sitten lapset ja heidän suorituksensa: jokainen suoriutui hienosti. Matildan ja Lempin osuus oli vaativa, ja tytöt suoriutuivat upeasti. Ja lauluosuuttakin oli hienoa kuunnella. Entä sitten Kerttu omassa roolissaan Tanhupallona, hän vei meiltä aikuisilta ”jalat alta”. Olit kyllä illan tähti.

Mika ja Turkka olivat luoneet jälleen kerran uutta musiikkia juuri tähänkin näytelmään. Aina se on uutta ja virkistävää. Näytöksen tuttuun loppulauluun yleisö yhtyi taputtaen tahdissa kiittäen mukavasta illasta.

Kotimatkalla kävimme vielä ihailemassa Torron kappelia ja hyvin hoidettua hautausmaata. Iltamme oli antoisa.

Asiasanat

Uusimmat

Fingerpori

comic