Mielipiteet

Kiitos Forssa ja forssalaiset

Elämä vie ja Loimijoessa vesi virtaa, ainakin vielä. Haluan kiittää kaikkia forssalaisia ja Forssan kaupunkia tällä erää. Forssassa syntyneenä ja varhaisnuoruuteni täällä viettäneenä voin todeta Forssan olleen hyvä kasvupaikka ja olevan hyvä paikka edelleen.

Muutin 22 vuoden jälkeen Forssaan vuonna 2000 ja nyt rupeama on päättymässä. On aika kiittää Teitä kaikkia näin yhteisesti. Saimme paljon aikaan yhdessä, niin uusia työpaikkoja alkuvuosina kuin yhden Tutkimus- ja koulutustehtaankin.

Mielenkiintoista oli olla 12 vuotta Forssan politiikassa ja saada uusia ystäviä, kavereita yli puoluerajojen ja myös niitä, joiden ajatuksiin ei mielipiteeni ja tekoni sopineet. Nuo ajat ovat kuitenkin täynnä onnellisia muistoja.

Miksi kiitän Teitä vasta nyt? Olen vuodesta 2009 saakka ollut Loimi-Hämeen jätehuollon hallituksessa ja sen tytäryhtiöissä luottamustoimissa. Nyt on tullut taival loppuun ja 12.3.2019 Suomen Erityisjäte Oy:n yhtiökokous valitsi uuden puheenjohtajan.

Onnittelut Eino Järviselle, tehtävä on mielenkiintoinen ja yritys myös. Omana hallituksen puheenjohtaja-aikanani Suomen Erityisjäte nousi alansa huipuksi ja liikevaihto kohosi 2 miljoonasta 11 miljoonaan. Se on edellyttänyt erityistä panosta henkilöstöltä ja riskinottokykyä hallitukselta. Uskon forssalaisten vielä saavan paljon hyvää koko Loimi-Hämeen yritysryppäältä.

Olen kiitollinen, että sain elämääni niin forssalaisen poliittisen- kuin myös yritystoiminnan kokemuksen.

Kuten monet toteavat hyvän kisan jälkeen: ”Torilla tavataan”. Totean niin myös itse, nähdään toisinaan lauantaisin torikahvilassa Forssan torilla.

Kiitollisuudella Helsingissä 15.3.2019

Petri Koivula

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti