Mielipiteet

Kiitos FS HYKY!

Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymän hammashuollon päivystyksessä 16.7.2019 sain ensiluokkaisen hyvää hoitoa ja tukea. Siihen liittyi tilanteen selvittäminen, esilääkitykset (5 tablettia) ja myös rauhoittavalääke tuntia ennen toimenpidettä. Kiitos teille hml Kristina Dmitrieva ja suuhygienisti Iita Järvinen. Osaatte työnne ja rauhoittamisen pelkäävälle, itkevälle, poskipaisuneelle asiakkaalle.

Siistissä rakennuksessa olo kesti 4,5 tuntia johtuen juuri esilääkityksestä. Tämä kehotus oli siltä varalta, jos olisin saanut allergiakohtauksen lääkkeille, joita ei ole ennen annettu. Sain myös kehotuksen mennä syömään sairaalan ruokalaan, jotten pyörry toimenpiteen aikana, nälkäisenä. Ja kutsumaan saattajan paikalle toimenpiteen jälkeen.

Kiitos sairaalan ruokaravintolan henkilökunta. Näitte heti täysin turvonneen poskeni ja suupieleni sekä kuumeisen oloni. Ostamani keitto soseutettiin. Se ja jälkiruokakiisseli tuotiin pöytään tarjottimella.

Kiitos neuvonnan-ilmoittautumispisteen Päivi Aaltonen hymyistä ja kuuntelemisesta edestakaisin kävellessäni.

Kiitos myös sairaalan siisteydestä huolehtiville. Tuon 4,5 tunnin aikana näin useita siistijöitä työssään eri pisteissä. He pitävät huolen siitä, että julkinen terveydenhuoltoon kuuluva rakennus on pääaulasta alkaen hygieenisesti moitteettomassa kunnossa.

Hykyn ja seutumme kunnalliset päättäjät sekä virkamiehet ovat paljon puhuneet, jo kauan aikaa, oman sairaalamme ylläpitämisestä, sen eri toiminnoista ja edelleen kehittämisestä. Luotan täysin siihen, että FS Hyky pysyy kartalla hyvän osaamisensa vuoksi.

Mitä sitten, jos joudumme hankkimaan esim. joitakin lääkäreitä ostopalveluna, ns. keikkatyöläisinä? Hyvällä yhteistyöllä ja -ymmärryksellä niitä olemme saaneet ja saamme edelleen.

FS Hykyssä on myös kehitetty laaja, erinomainen poliklinikkatoiminta ym.

Mielestäni kiitosta on annettava silloin, kun siihen on aihetta.

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti