Mielipiteet

Kiitos kaupunginhallitukselle – Taas tälläkin kertaa toivon, että selvitykset tehtäisiin perusteellisesti ja puolueettomasti eikä tukemaan Talsoilan koulun alasajoa

Talsoilan koulu on ollut erilaisten selvitysten alla. Kuva: Lassi Puhtimäki / FL
Talsoilan koulu on ollut erilaisten selvitysten alla. Kuva: Lassi Puhtimäki / FL

Kiitos kaupunginhallitukselle viisaasta päätöksestä Talsoilan koulun suhteen!

On tärkeää että kaikki mahdollisuudet selvitetään.

Taas tälläkin kertaa toivon, että selvitykset tehtäisiin perusteellisesti ja puolueettomasti. Tähän asti kun selvitykset on lähinnä tehty tukemaan Talsoilan koulun alasajoa. Viimeisimmissä selvityksissä, jotka olivat kokouksessa liitteinä Talsoilan koulun kuluiksi, oli muun muassa ateriointi- ja koulutarvikkeet. Näitäkö oppilaat eivät Akvarellissa ja muissa kouluissa tarvitse? Vai yritetäänkö pelata luvuilla, että sulkeminen näyttäisi paremmalta?

Olisiko asiamiehiltä, jotka näitä selvityksiä tekevät, unohtunut perusjärki ja laskutaito? Eiköhän nuo kulut ole olemassa, vaikka lapsi olisi missä koulussa.

Onko mahdotonta saada asiaa selvittämään, joku joka olisi edes vähän puolueeton? Onko mahdotonta edes kerran ajatella LAPSEN ETUA, alueen vetovoimaa juuri kyseisen koulun takia ja niiden merkitystä tulevien ja olevien veronmaksajien muodossa?

Erityisesti esikoululaisten siirtäminen omiin lähikouluihinsa on selvitys, jolta toivon paljon, tässä kunnassa ja tilanteessa varmasti liikaa, mutta uskon, että se olisi ratkaisu näihin koulutalousongelmiin ja antaisi kaikille kouluille mahdollisuuden pysyä auki. Kunhan asiaan perehdyttäisiin.

Kiitos vielä teille, jotka palautitte asian valmisteluun! Talsoilan koulu on tärkeä! Lapsemme ovat tärkeitä!

Uusimmat

Fingerpori

comic