Mielipiteet

Kirjasuositus!

Ja lisäksi Konoselle (25.4.) pienistä puroista ja suurista virroista. Pari vuotta sitten ilmestyi uusia käännöksiä Jean Raspailin romaanista „Le Camp des saints“ (1973) (Pyhien leiri). Mahtaneekohan löytyä suomennettuna tai englanniksi edes Forssan muuten hyvinvarustetusta kirjastosta, edes sopivalla poliittisella viiveellä, kuten aikoinaan neuvostovastaiset Solženitsynin Vankileirien saaristo, Eino Hanskin Heimopataljoona ym.

Mielenkiintoista, että jo 46 vuotta sitten Raspail profeettamaisesti, vaikkakin kärjistyneesti, osasi ennustaa, että viimeistään vuosina 2045-2050 on Euroopan kantaväestö ”korvattu” 50-prosenttisestii vierailla kansoilla. Oletan, että silloin Lounais-Hämekin kuuluu vielä Eurooppaan. Yritän tässä parhaani mukaan kääntää osia kirjasta:

”Satojen ruostuneiden laivojen armada, täynnä nälkäisiä miehiä, naisia, lapsia, vanhuksia… Suunnistaa kohti paratiisia lännessä, jonka mediat ja poliitikot eivät älyä tämän olevan vasta pienen etujoukon rauhanomaisesta massojen invaasiosta kolmannesta maailmasta.

Sen sijaan saarnataan inhimillisyydestä ja kansojen veljeydestä ja rajojen avaamisesta ihmisoikeuksien nimissä… Humanitäärinen illuusio lysähtää, kun armada rantautuu… Valkoiset eurooppalaiset työnnetään yksinkertaisesti syrjään, kaikki instituutiot romahtavat…”

Tässä kohtaa voisikin ”rasistina” median ulossavustaman Kari Suomalaisen tapaan jo sanoa, että jos (vielä) kohtaa idealistin, niin armeliainta olisi lopettaa hänen kärsimyksensä ajoissa.

Virhelaskelma kirjassa on, että pakolaisinvaasio tulisi lähinnä Intiasta, sillä nykynäkymien mukaan kansainvaellus tulee Afrikasta ja Lähi-Idästä ja prosessi on vielä nopeampi. Varsinkin, kun pelkästään Afrikan väkiluku kasvaa 6 viikossa Suomen verran (Spiegel), pelkästään Nigeria 4,4 miljoonalla vuodessa (DSW: Datenreport 2014, Wikipedia).

Laajamittaisen manipulaation, kuten että kansallismielinen ajattelu olisi synti ihmiskuntaa vastaan, rasistiksi ja natsiksi leimaamisen ym. vuoksi ei uskalleta reagoida tähän alkuperäiskansojen vaihtamiseen (Renaud Camus: Le grand remplacement) eli maanosan perusteelliseen sekoittamiseen (”multikulttuuri”) sadoilla miljoonilla vierailla kansoilla.

Monet meistä eivät tule enää näkemään, mutta lähivuosikymmeninä, perintönä seuraaville sukupolville, tulee Eurooppa olemaan sci-fi-elokuvien tapaan keskenään toimeentulosta kamppailevaa massaa, jota kulttuurin ja koulutustason keskiajan tasolle romahtamisen jälkeen on helppo hallita.

Kuten alkaa jo Matti- ja Maijamyöhäisillekin selvitä, niin missään tapauksessa eivät pakolaiset ja maahanmuuttajat vuosittaisista kymmenien miljardien avustamisesta huolimatta ole ”uusi Nokia”, kuten T. Heikka vielä 2015 kirjoitti HS:ssa.

Tuskin koskaan mutta ei ainakaan 20 vuoteen, kuten on laskettu Saksassa ja Itävallassa (IAB, IFO, BPB, AMS ym.). Ja siihen mennessä on tulossa elätettäväksi 300-400 miljoonaa lisää ”uusia nokialaisia”.

Uusimmat

Fingerpori

comic